petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 27. kolo (nedelja)

ŠTUTGART – VERDER BREMEN

ŠTUTGART je u predhodnom kolu (pre reprezentativne pauze) je pretrpeo ubedljiv poraz na strani protiv minhenskog Bajerna (koji je bio i očekivan), ali su predhodno igrali veoma dobro, jer nisu imali neuspeh na pet vezanih prvenstvenih utakmica. Popularne „Švabe“ su ostvarili svoj glavni cilj – osigurali su opstanak u Bundesligi, što je svakako za novog prvoligaša i najbitnija stvar, dok eventualni „izlazak“ u Evropu i nije toliko realna opcija, usled velike konkurencije pri vrhu tabele. Stoga, do kraja sezone mogu da odigraju dosta rasterećeno, bez prevelikog rezultatskog pritiska. Njihovi susreti u aktuelnom šampionatu su itekako efikasni, jer u proseku na duelima Štutgarta vidimo po 3.38 pogodaka po meču. Van stroja su – L.Egloff (vezista), C.Mola (vezista), O.Mangala (vezista), H.Al Ghaddioui (napadač), S.Wamangituka (napadač), N.I. Gonzalez (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)G.Kobel – K.Mavropanos, W.Anton, M.Kempf – T.Coulibaly, G.Castro, W.Endo, B.Sosa – D.Didavi, P.Forster – S.Kalajdzic

VERDER BREMEN je doživeo dva poraza u nizu, ali i dalje imaju „dobrih“ sedam bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu. „Zeleno-beli“ i u ovoj sezoni (kao i u minuloj), bolje partije i rezultate ostvaruju na gostovanjima nego na domaćem terenu, jer na strani imaju sasvim solidan učinak – četiri trijumfa, pet remija, četiri poraza uz gol razliku 18:19. Pripada im podređena uloga, ali svakako da nisu bez šansi da zabeleže pozitivan rezultat. Za goste neće nastupiti – L.Plogmann (golman), M.Zetterer (golman), M.Veljkovic (defanzivac), I.Gruev (vezista), J.Sargent (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – J.Pavlenka – C.Gross, O.Toprak, N.Moisander – T.Gebre Selassie, M.Eggestein, K.Mohwald, L.Augustinsson – L.Bittencourt – N.Fullkrug, M.Rashica

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 1:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu “Mercedes-Benz Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje