petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 3. kolo (petak)

BORUSIJA DORTMUND – HOFENHAJM

BORUSIJA DORTMUND je nakon veoma „raspucanog „starta sezone, pretrpela dosta neočekivan poraz proteklog vikenda na gostovanju protiv Frajburga (2:1). Stoga, popularni „Milioneri“ ovoga puta imaju imperativ pobede pred svojom publikom, kako bi se „iskupili“ za spomenuti kiks. Minule sezone bili su jedan od ponajboljih domaćih timova u ligi sa 11 ostvarenih pobeda na 17 odigranih duela. Evidentno je da imaju određenih problema u fazi odbrane, ali su sa druge strane veoma opasni u fazi napada, te se od njih očekuje da postižu veliki broj golova, posebno kada igraju na svom terenu. Van stroja su – D.Zagadou (defanzivac), M.Schmelzer (defanzivac), M.Morey (defanzivav) T.Hazard (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) G.Kobel – F.Passlack, M.Hummels, M.Akanji, R.Guerreiro – A.Witsel, M.Dahoud, J.Bellingham – M.Reus, G.Reyna, E.Haaland

HOFENHAJM je dosta dobro započeo novu sezonu, jer su prvo kao gosti veoma ubedljivo savladali Augzburg (0:4), a zatim i remizirali kod kuće protiv Union Berlina (2:2). Klub iz Zinshajma nije dobro igrao u minulom šampionatu, te sada uprava kluba očekuje dosta bolje partije i „borbu“ za izlazak u Evropu. Njihov stil igre je dosta otvoren i ofanzivan, te uglavnom od Hofenhajma treba da očekujemo efikasne mečeve. Izvan sastava su – E.Bicakcic (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), H.Nordtveit (defanzivac), P.Kaderabek (defanzivac), I.Bebou (napadač), dok je upitan nastup – S.Adamyan (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)O.Baumann – D.Raum, S.Posch, K.Vogt, K.Akpoguma – S.Rudy, A.Stiller – J.B.Larsen, C.Baumgartner, A.Kramaric – M.Dabbur

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 – 3:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Signal Iduna Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje