petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 30. kolo (petak)

BOHUM – BORUSIJA DORTMUND

BOHUM je predhodnog vikenda na svom terenu pretrpeo pravi „potop“ od ekipe Volfzburga (1:5). Time, nastavili su sa dosta slabim izdanjima, jer su u predhodna četiri kola osvojili samo dva poena. Trenutno imaju samo dva boda prednosti u odnosu na opasnu zonu, te ih do kraja sezone očekuje „grčevita borba“ za opstanak u eliti. Mnogo problema imaju u fazi odbrane, te su u ovom momentu „najporoznija“ defanziva u ligi sa 66 primljenih golova, odnosno u proseku primaju 2.27 pogodaka po meču. U poslednje vreme i na svom terenu prikazuju dosta slabe partije, jer su doživeli četiri neuspeha na predhodnih pet utakmica. Usled slabe forme, svakako im pripada uloga autsajdera u susretu protiv ekipe koja ih je ove sezone već dva puta savladala (u prvenstvu i u nacionalnom kupu). Van stroja su – M.Johansson (golman), P.Grave (golman), P.Forster (vezista – 2 gola / 6 asistencija – najbolji asistent ekipe).

Očekivani sastav (4-3-3) – M.Riemann – C.Gamboa, E.Masovic, I.Ordets, D.Soares – P.Kunde, A.Losilla, P.Osterhage – T.Asano, P.Hofmann, C.Antwi-Adjei

BORUSIJA DORTMUND na pet kola pre kraja šampionata nalazi se na samom čelu tabele sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani, minhenski Bajern. Stoga, imaju „sudbinu u svojim rukama“, odnosno u pol-poziciji su da napokon osvoje titulu prvaka Bundeslige nakon 11 godina pauze. Popularni „Milioneri“ godinama unazad nisu bili u ovako dobroj situaciji pred sam finiš prvenstva, te naprosto „ne smeju da prokockaju“ ovako dobru priliku. U ovo kolo ulaze sa novom dozom samopouzdanja nakon veoma dobre partije i ubedljive pobede u minulom kolu na svom terenu protiv Ajntraht Frankfurta (4:0). „Žuto-crni“ su veoma učinkoviti u fazi napada, te sa 66 datih pogodaka drugi su najefikasniji tim u ligi. Sa druge strane, problem postoji u defanzivi, pogotovo na gostovanjima, gde su usled toga i „ispustili“ neke „dobije“ utakmice i bodove. Ipak, svakako im pripada uloga favorita, protiv tima od kojeg su objektivno dosta kvalitetniji, a naprosto imaju veliku motivaciju da dođu do trijumfa, jer je ulog najveći mogući – naslov šampiona Nemačke. Izvan sastava su – T.Meunier (defanzivac), M.Morey (defanzivac), dok je upitan nastup – N.Schlotterbeck (defanzivac – 4 gola / 4 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) G.Kobel – J.Ryerson, N.Sule, M.Hummels, R.Guerreiro – J.Bellingham, E.Can – M.Reus, J.Brandt, D.Malen – S.Haller

 

Glavni sudija – S.Stegemann

Predlog za tipovanje – G2+ / @1.50 – 1:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Vonovia“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje