petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 31. kolo (nedelja)

HERTA BERLIN – ŠTUTGART

HERTA BERLIN je tokom proteklog vikenda ostvarila veoma važnu pobedu na gostovanju kod Augzburga (0:1), te su trenutno tik jedno mesto izvan zone ispadanja sa 29 osvojenih bodova na svom kontu. „Berlinci“ svakako imaju za cilj opstanak u elitnom rangu nemačkog fudbala, te su utakmice na domaćem terenu protiv direktnih rivala od ogromnog značaja i vrede „dvostruko“. Ove sezone velikih problema imaju u fazi defanzive, te su trenutno drugi tim u ligi sa najvećim brojem primljenih golova, odnosno u proseku svojim rivalima dopuštaju 2.2 pogodaka po meču. Za sada kod kuće imaju skor od – pet trijumfa, tri remija i sedam poraza uz negativnu gol razliku 21:31. Van stroja su – R.Jarstein (prvi golman), A.Schwolow (drugi golman), S.Jovetić (napadač), K.Nsona (napadač), M.Richter (napadač), L.Dong-jun (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)M.Lotka – P.Pekarik, D.Boyata, M.Kempf, M.Plattenhardt – L.Tousart, S.Ascacibar – S.Serdar, K.Boateng, M.Maolida – D.Selke

ŠTUTGART je u minulom kolu uspeo da osvoji od na gostovanju protiv Majnca (0:0). Ipak, nalaze se u opasnoj zoni, ali sa samo jednim bodom manje upravo u odnosu na svog narednog rivala, te predstojeća utakmica ima ogromnu „težinu“ za oba sastava. Popularne „Švabe“ ove sezone na strani ne prikazuju kvalitetne partije, ali su na poslednja tri gostovanja uspeli da ostanu neporaženi. Prema „book-makerima“ pripada im uloga favorita, ali kako u tekućem šampionatu imaju samo jedan trijumf na strani, zaista na ovom meču sve opcije su realne. Izvan sastava su – N.Nartey (defanzivac), N.Ahamada (vezista), D.Didavi (vezista), S.Mvumpa (napadač), M.Sankoh (napadač), dok je upitan nastup – W.Endo (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) –  F.Muller – P.Stenzel, K.Mavropanos, W.Anton, B.Sosa – W.Endo?, O.Mangala, C.Fuhrich – T.Tomas, S.Kalajdzic, O.Marmoush

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 – 2:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje