petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 31. kolo (petak)

VOLFZBURG – MAJNC

VOLFZBURG je u predhodnom kolu pretrpeo pravu katastrofu na gostovanju protiv Borusije Dortmund (6:1), te sada pred svojim navijačima imaju veliku obavezu da se „iskupe“ za spomenuti i više nego ubedljiv poraz. U ovom mometu na udaljenosti su šest poena od opasne zone, ali bi osvajanjem bodova sa predstojećeg susreta i definitivno otklonili sve „opasnosti“ oko opstanka u ligi (pogotovo imajući u vidu da do kraja sezone nemaju „lagane“ protivnike). U svakom slučaju ovo je izuzetno razočaravajuća sezona za „Vukove“ koji su imali planove da budu u vrhu Bundeslige, a podsećanja radi u tekućoj sezoni igrali su i u grupnoj fazi Lige Šampiona. Sada treba da na pravi način privedu šampionat kraju i da polako „kuju“ planove za naredno izdanje Bundeslige, koja za njih treba da bude daleko, daleko uspešnije nego sada. Izvan sastava su – M.van de Ven (defanzivac), M.Lacroix (defanzivac), P.Otavio (defanzivac), William (defanzivac), L.Waldschmidt (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) –  K.Casteels – K.Mbabu, S.Bornauw, J.Brooks – R.Baku, M.Arnold, X.Schlager, J.Roussillon – M.Kruse, L.Nmecha – J.Wind

MAJNC se trenutno nalazi na sredini prvenstvene lestvice sa 39 osvojenih bodova na svom kontu. Odavno su obezbedili svoj opstanak u ligi,  te do kraja sezone mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog pritiska. Samim tim, u poslednje vreme prikazuju dosta slabija izdanja, odnosno samo dva sakupljena poena iz minula četiri kola. Popularne „Petice“ ove sezone izuzetno slabe partije prikazuju na strani (prema broju osvojenih bodova drugi su najslabiji gostujući tim u ligi), sa čak 11 poraza nakon 15 odigranih utakmica uz svakako negativnu gol razliku 15:28. Van stroja su – J.St. Juste (defanzivac), A.Hack (defanzivac), D.Burgzorg (vezista), L.Jae-Sung (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) –  R.Zentner – S.Bell, M.Tauer, M.Niakhate – S.Widmer, D.Kohr, A.Stach, A.Caricol – J-P.Boetius – K.Onisiwo, J.Burkardt

 

Predlog za tipovanje – 1X / @1.45 ili Winner 1 / @1.75 – 5:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Volkswagen Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje