ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 32. kolo (petak)

KELN – HERTA BERLIN

KELN se trenutno nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli sa do sada 38 osvojenih bodova. Samim tim, opstanak su i definitivno obezbedili, dok ne mogu ni do potencijalnog plasmana u neka od evropskih takmičenja. Stoga, nemaju nikakav poseban imperativ do kraja sezone i pritisak da „moraju“. Popularni „Jarčevi“ u poslednje vreme dosta slabe rezultate prikazuju upravo na svom terenu, na kojem nemaju trijumf na predhodnih pet prvenstvenih utakmica, a postigli su i samo jedan jedini pogodak. Pritom, u grupi su timova koji i dalje nemaju ni dvocifren broj pobeda u aktuelnom prvenstvu (9). Van stroja su – B.Schmitz (defanzivac – 1 gol), M.Uth (napadač), F.Dietz (napadač – 1 gol), S.Andersson (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Schwabe – K.Pedersen, T.Hubers, J.Chabot, J.Hector  – D.Ljubicic, E.Skhiri – J.Thielmann, F.Kainz, L.Maina – D.Selke

HERTA BERLIN je minulog vikenda na svom terenu savladala Štutgart (2:1) i tako praktično „ostala u životu“. I dalje su na poslednjem mestu na tabeli, ali sa samo tri poena manje u odnosu na barem poziciju koja vodi u doigravanje za opstanak u Bundesligi, te itekako i dalje mogu da izbegnu ispadanja. Ipak, bodovi su im svakako neophodni, pogotovo na narednom duelu na kojem imaju zaista ogroman imperativ ostvarivanja pozitivnog ishoda. Spomenuta pobeda protiv Štutgarta im je svakako donela novu dozu neophodnog samopouzdanja pred sam kraj šampionata. Berlinskom timu pripada svakako uloga autsajdera, ali daleko veći motiv je na njihovoj strani, te bi mogli da očekujemo znatno angažovaniji pristup igri u odnosu na potpupo rezultatski rastećenog protivnika. Samim tim, gosti bi mogli do „zlata“ vrednih bodova, kao što je to upravo bio slučaj proteklog petka kada je Šalke na strani uspeo da pobedi Majnc (2:3), u jednom sličnom odnosu snaga i motiva kao što je i predstojeći susret. Izvan sastava su – T.Cigerci (vezista – 1. asistencija), K.Nsona (napadač), dok su upitni nastupi – M.Kempf (defanzivac – 1 gol), M.Richter (napadač – 5 golova / 4 asistencije).

Očekivani sastav (4-4-2)O.Christensen – J.Kenny, F.Uremovic, M.Kempf?, M.Plattenhardt – D.Lukebakio, L.Tousart, S.Serdar, M.Richter? – F.Niederlechner, S.Jovetic

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – G1+ / @1.55 – 5:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „RheinEnergie“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje