četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 33. kolo (nedelja)

RB LAJPCIG – AUGZBURG

RB LAJPCIG se u ovom momentu nalazi na petoj poziciji na tabeli sa samo bodom manje u odnosu na poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona (koje trenutno „drži Frajburg), ali popularni „Crveni bikovi“ tek trebaju u nedelju da odigraju svoju utakmicu u tekućem kolu. Stoga, imaju veliki imperativ pobede na ovom susretu, kako bi preuzeli četvrto mesto na prvenstvenoj lestivici i tako uoči poslednjeg kola bili u zaista pol-poziciji da izbore plasman među TOP 4 tima Bundeslige. Tokom nedelje eliminisani su iz polufinala Lige Evrope, te sada jedino kroz nacionalni šampionat mogu da se plasiraju u spomenutu Ligu Šampiona. RB Lajpcig je jedan od ponajboljih domaćina u ligi – 10 trijumfa na 16 odigranih mečeva, a pritom su izuzetno efikasni sa čak 39 postignutih pogodaka. Domaćini su ovoga puta veliki favoriti za trijumf, a kako su im bodovi preko potrebi, treba očekivati njihov maksimalno ozbiljan pristup. Van stroja su – M.Simakan (defanzivac), A.Haidara (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) P.Gulacsi – L.Klostermann, N.Mukiele, J.Gvardiol – B.Henrichs, K.Laimer, T.Adams, Angelino – D.Olmo, C.Nkunku – A.Silva

AUGZBURG trenutno zauzima četrnaestu poziciju na tabeli sa 35 osvojenih poena, te su i definitivno obezbedili svoj opstanak u Bundesligi, što je svakako bio njihov primarni cilj. Stoga, za razliku od svog narednog rivala oni nemaju rezultaski imperativ. Tokom ove sezone na gostovanjima imaju dosta problema – 9 poraza na 16 odigranih susreta, a pritom sada igraju protiv ekipe koja im u poslednje vreme nikako „ne prija“ – šest poraza uz samo jedan nerešen ishod na predhodnih sedam međusebnih duela. Izvan sastava su – Iago (defanzivac), T.Strobl (vezista), N.Sarenren-Bazee (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)R.Gikiewicz – R.Gumny, R.Oxford, J.Gouweleeuw – C.Gruezo, A.Maier, N.Dorsch, D.Caligiuri – R.Vargas, A.Hahn – F.Niederlechner

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.45 ili 1-1&2+ / 2.00 – 4:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 19:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje