nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 6. kolo (nedelja)

FRAJBURG – AUGZBURG

FRAJBURG trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli, a ukoliko bi ostvarili trijumf na ovom susretu, stigli bi do četvrte pozicije. Trenutno se nalaze u grupi od nekolicine timova koji nemaju nijedan poraz u novoj sezoni – dve pobede i tri remija uz pozitivnu gol razliku 6:4. Frajburg se tokom poslednjih godina etablirao kao stabilan bundesligaš, koji ne „strepi“ za opstanak, a posebno su neugodni na svom terenu, što su i nedavno pokazali savladavši favorizovanu Borusiju Dortmund (2:1). Van stroja su – L.Kubler (defanzivac), J.Schmid (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-3) – M.Flekken – P.Lienhart, N.Schlotterbeck, M.Gulde; – C.Günter, Y.Keitel, M.Eggestein, L.Kubler – V.Grifo, R.Sallai, L.Höler

AUGZBURG je u predhodnom kolu stigao do svoje prve pobede u novom šampionatu, dok su predhodno pretrpeli dva poraza i odigrali dva puta nerešeno. Na startu sezone velikih problema imaju u fazi napada, jer su postigli samo dva pogotka na pet odigranih duela. Sada odlaze na dosta nezgodno gostovanje za njih, na kojem su doživeli četiri neuspeha na poslednjih pet mečeva (uz jedan remi). Izvan sastava su – Iago (defanzivac), F.Uduokhai (defanzivac), J.Moravek (vezista), A.Finnbogason (napadač), N.Sarenren-Bazee (napadač), dok je upitan nastup – M.Gregoritsch (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2)R.Gikiewicz – M.Pedersen, R.Oxford, J.Gouweleeuw – R.Framberger, A.Hahn, N.Dorsch, D.Caligiuri, R.Gumny – R.Vargas, F.Niederlechner

 

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.45 ili 1X&2+ / @1.60  3:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Europa-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje