subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava i predlozi Brazilske Serie A 11.kolo – 20.09.2020.

00:00 Fortaleza – Internacional

Fortaleza se nalazi na 10. mestu tabeele sa 12 bodova i gol razlikom 10:9. Igraju toplo hladno a njihov skor je 3-3-4. Sve su to pobede bile protiv slabijih protivnika sa donjeg doma (Goais, Bragantino i Sport). Kući su zabeležili 2 pobede i 2 nerešena rezultata, a jedini poraz imaju od Atletico PR na startu šampionata. Najbolji strelac ekipe je Welington Paulista sa 4 pogotka.

Trener neće računati na defanzivca Diasa zbog crvenog kartona, i na još jednog defanzivca Jacksona zbog povrede. Ostali su svi na raspolaganju.

Internacional je lider prvenstva sa 20 bodova i gol razlikom 15:6. U prošlom kolu su doživeli kiks protiv fenjeraša Goiasa iako su gosti već od 5. minuta igrači sa igračem manje. Stvorilio su mnogo šansi ali nisu uspeli da iskoriste nijednu i tako su doživeli 2. poraz u sezoni. Vidi se ta mala razlika kad igraju kući i u gostima. Igrali su pre 3 dana i LŠ Južne Amerike protiv Kolumbijskog America De Calija gde su pobedili 4:3. Trener je malo miksao ekipu, pogotovo sa odbranom gde niko od standardnih igrača nije igrao.

Trener neće računati na sledeće igrače: Defanzivac Cuesta i napdač Praxedes neće igrati zbog kartona, dok će još dva napadača Guerrero i Yuri Alberto izostati zbog povreda.

Ovo su mogući sastavi:

Mišljenje urednika: Gosti su favoriti iako su kladionice postavile skoro pa identičnu kvotu. Ne bi smeli da ponove još jedan kiks protiv još jednog slabog protivnika ako misle da jure titulu. Naš predlog za ovaj susret je X2i2+ sa kvotom 2.

1:0


02:00 Atletico GO – Atletico MG

Atletico GO se sa 12 bodova nalazi na 12.mestu tabele, a gol razlika im je 9:11. Ispali su pre 2 dana iz kupa Brazila i to će sigurno uticati na igru jer igrači nisu stigli zglavno da se odmore. Pre toga u prvenstvu dve iznenađujuće pobede i to u gostima. Pali su redom, Vasco 2:1 i Bahia 1:0. Ova ekipa igra veoma čvrsto na rezultat i verovatno jedino tako trener i misli da može da stigne do željenog rezultata. Sačekaju grešku protivnika i onda brzonogi Paulista ili Romarinho to koriste. Trener će moći da računa sve igrače za ovaj meč.

Atletico MG se nalazi na 2. mestu tabele sa 18 bodova i gol razlikom 14:9. Zaostaju samo 2 boda za liderom ali imaju i meč manje, što znači da bi pobedom i dobrim rezultatom ovde možda mogli otići i na lidersku poziciju. Obožavamo kad igra ova ekipa, to je i čar ove igre igrati otvoreno i nadigravati se ceo meč. Veoma mlada i ekipa želja dokazivanja mnogo trči i stvara šanse. Međutim dosta razlike u igri se vidi na gostovanju gde imaju već 3 poraza i pobede sa minimalcem. Da li je vreme da imanjek plati za bar 2,3 gola u mreži, videćemo. Ekipa će biti kompletna za večerašnji okršaj.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Sa jedne strane vrlo tvrda ekipa domaćina, dok je sa druge otvoren gost sa mnogo pucačkog arsenala. Vreme je gostu da se raspuca a neka i domaćin iskoristi neku kontru nama dobro. Predlog za ovaj susret je 3+ sa kvotom 1,95!

3:4


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje