subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (19.09.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Bačka – Napredak: Trenutni plasman Bačke ne odražava njihovu trenutnu formu i igre koje pružaju. Odigrali su par dobrih mečeva na domaćem terenu pobedivši Voždovac 2:1 i nerešeno sa Tsc-om 0:0 dok su u poslednjem meču pali u poslednjim minutama meča sa penala u Lučanima. Napredak će se ove sezone boriti grčevito za opstanak. Doveli su Luku Milunovića koji će im biti veliko pojačanje,već se upisao u strelce u prošlom kolu međutim ni to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Zlatibora. Rad,Inđija i Javor su pobedili Kruševljane na gostovanju ove sezone i teško će  Napredak ovde pobediti. Bačka je bliže pobedi, timovi su sličnog kvaliteta pa ćemo igrati 1x&0-3, za nešto hrabrije zbog domaćeg terena može se probati čist 1.

Metalac – Mladost Lučani:Mini derbi zapadne Srbije. Metalac je jako čudna ekipa,naprave podvig pobede Tsc u Senti 2:3 onda izgube 4:0 od Voždovca pa odigraju nerešeno sa Čukom kod kuće. Totalno nepredvidiva ekipa. Mladost definitivno bolja na domaćem terenu nego na gostovanju što pokazuju rezultati, a što me iskren da budem čudi jer je to iskusna ekipa koja ne bi trebala da pravi problem gde se igra meč. Danas se opraštaju od trenera Veselinovića, koji odlazi u UAE, pa ce verovatno imati motiv više da se oproste na pravi način. Nezgodna je utakmica, duel ekipa koje igraju toplo hladno ali ajde da damo prednost gostima zbog iskustva i ipak većeg kvaliteta. Probaćemo sa igrom gost 1-2 gola. Jedan verujem da mogu da daju, a 3 jako tesko.

Radnički Niš – Čukarički: Derbi kola u Nišu. Nišlije da budem iskren nisam očekivao u ovakvom izdanju ove sezone. Otišli su Čumić, Mihajlović, Todorovski…Međutim oni igraju odlično. Posebno u Nišu gde imaju sve pobede i deluju dosta dobro. U prošlom kolu su savladali Tsc na gostovanju tako da su zasluženo u vrhu tabele. Čukarički je krenuo sjajno, igrali su napadački,otvoreno pa su malo pali. Bod u Milanovcu,poraz kod kuće od Zvezde i teška povreda Docića na kraju koja će ih poremetiti sigurno. Njihov trener odlazi u Emirate posle ove utakmice pa će kao i Lučani verovatno zapeti malo više da bi se oprostili na lep način. Niš je bliži pobedi na ovom meču, u boljoj su formi tako da očekujem da ostanu neporaženi na ovom meču. Kad ove ekipe igraju možemo očekivati minimum 2 gola, na terenu će biti igrači koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Gavrić, Kojić, Pantić,Eze…Moj tip je 1x&2+, a za hrabrije gg.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje