petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 10. kolo (nedelja)

ARSENAL – LIVERPUL

ARSENAL je ovo kolo dočekao kao lider prvenstva sa 21. osvojenim bodom. Izuzetno dobri nastupi londonskog tima od samom starta sezone, sedam ostvarenih trijumfa uz samo jedan jedan poraz (pred svojom publikom maksimalan skor – 4/4). Ipak, kako je Mančester Siti slavio u subotnjoj utakmici, popularnim „Tobdžijama“ je neophodna pobeda kako bi ponovo zauzeli sam vrh tabele. U proteklom kolu na svom terenu savladali su u derbi susretu gradskog rivala, Totenhem (3:1), te sa dosta samopouzdanja ulaze u novi derbi susret. U proseku primaju tačno jedan gol po meču, ali su sa druge strane itekako efikasni sa 20 datih pogodaka. Za mladu ekipu Arsenala ovo je novi ovo je još jedan veliki ispit da vidimo koliko su „sposobni“ da ove sezone konstantno budu u samom vrhu prvenstvene lestvice i da budu konkurentni u borbi za naslov prvaka Premier lige. Izvan sastava su – M.Elneny (vezista), E.Smith-Rowe (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – B.White, W.Saliba, Gabriel, O.Zinchenko – G.Xhaka, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

LIVERPUL je daleko od željene forme i rezultata na startu nove sezone, a to je potvrdila i utakmica u prošlom kolu kada su remizirali na svom stadionu protiv Brajtona (3:3). Na tom susretu su imali zaostatak od dva gola, uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist, ali su primili pogodak za izjednačenje. Osetno je da „Redsi“ sada imaju vidljivih problema u defanzivi, što nije bio slučaj tokom predhodnih sezona. Posebno se „muče“ na strani, gde na tri odigrane utakmice imaju za njih izuzetno skroman učinak – dva remija i jedan poraz. Nisu ni briljirali ni u derbi duelima – poraz na gostovanju kod Mančester Junajteda (2:1) i nerešen ishod kod Evertona (0:0), te ovoga puta za razliku od proteklih godina ne odlaze na gostovanje u London kao favoriti. Ipak, nema dileme da će gosti sasvim izvesno želeti trijumf i sva tri boda, dok bi im eventualna pobeda protiv veoma kvalitetnog rivala itekako značila na psihološkom planu. Van stroja su – C.Jones (vezista), A.Oxlade-Chamberlain (vezista), N.Keita (vezista), A.Melo (vezista), dok je upitan nastup – A.Robertson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, V.Van Dijk, K.Tsimikas – J.Henderson, Fabinho, T.Alcantara – M.Salah, D.Jota, L.Diaz

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 – 3:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Emirates“.

 

 

Utakmica bez analize

EVERTON – MANČESTER JUNAJTED

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.55 – 1:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 20h na stadionu „Goodison Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje