ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 11. kolo (petak)

BRENTFORD – BRAJTON

BRENTFORD u ovom momentu zauzima jedanaesto mesto na tabeli sa do sada 10 osvojenih bodova. U predhodna tri kola osvojili su samo jedan bod, a pritom su pretrpeli dva veoma ubedljiva poraz – od Arsenala na svom terenu (0:3) i na strani protiv Njukasla (5:1). Stoga, ovoga puta pred svojom publikom imaju „obavezu“ da se iskupe sa dosta slaba izdanja na spomenutim susretima. Veoma dobro deluju u fazi napada sa 16 postignutih golova, ali problem predstavlja defanziva koja je do sada „kapitulirala“ u 17 navrata. U novoj sezoni dosta bolje partije prikazuju na sopstvenom terenu, na kojem su osvojili sedam bodova nakon četiri odigrana meča, a svakako se izdvajaju veoma ubedljivi trijumfi protiv – Lids Junajteda (5:2) i Mančester Junajteda (4:0). Van stroja su – T.Strakosha (golman), P.Jansson (defanzivac), C.Norgaard (vezista), K.Lewis-Potter (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2)D.Raya – K.Ajer, B.Mee, M.Jorgensen – A.Hickey, M.Jensen, V.Janelt, J.Dasilva, R.Henry – B.Mbeumo, I.Toney

BRAJTON je nedavno dobio novog šefa struke u vidu italijanskog stratega – Roberta de Zerbija. Pod njegovim vodstvom, ekipa je uspela da osvoji bod na gostovanju kod Liverpula (3:3), dok su minulog vikenda doživeli minimalan poraz na svom terenu od Totenhema (0:1). Stoga, u naredni duel ulaze sa motivom da ostvare prvu pobedu pod „komandom“ novog trenera. Generalno, popularni „Galebovi“ od starta šampionata igraju na veoma kvalitetnom nivou, te se u uoči ovog kola nalaze na sedmoj poziciji na prvenstvenoj lestvici. Ne postižu veliki broj golova (14), ali su sa druge strane veoma „čvrsti“ u defanzivi sa samo 9 primljenih pogodaka. Samim tim, usled dobre forme u kojoj se nalaze (ali i „mini-krize“ njihovog rivala), sada im pripada uloga blagog favorita protiv londonske ekipe koju su protekle sezone savladali u oba navrata. Izvan sastava je – J.Moder (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) R.Sanchez – J.Veltman, L.Dunk, A.Webster – S.March, A.Mac Allister, M.Caicedo, P.Estupinan – P.Gross, L.Trossard – D.Welbeck

 

Glavni sudija – M.Salisbury

Predlog za tipovanje – X2&0-1I / @2.00 – 2:0 (1:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Brentford Community“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje