nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 11. kolo (petak)

SAUTEMPTON – ASTON VILA

SAUTEMPTON trenutno zauzima 14. mesto na tabeli sa 11 osvojenih bodova na svom kontu. U poslednje vreme su znatno popravili svoja izdanja, te su u predhodna tri kola uspeli da osvoje sedam bodova (dve pobede i jedan remi). Stoga, „Svetci“ su u uzlaznoj putanji svoje forme. Na svom terenu do sada imaju polovičan učinak, odnosno po jedan trijumf i poraz uz tri nerešena ishoda. I ove sezone njihov primarni cilj je svakako opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala, te su utakmice pred domaćom publikom od posebnog značaja, gde su bodovi imperativ, imajući u vidu da su u proteklom šampionatu igrali zaista loše na gostovanjima. Van stroja su – J.Stephens (defanzivac), dok je upitan nastup – A.Broja (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2)A.McCarthy – T.Livramento, J.Bednarek, M.Salisu, K.Walker-Peters – M.Elyounoussi, O.Romeu, J.Ward-Prowse, N.Redmond – C.Adams, A.Broja?

ASTON VILA igra daleko ispod očekivanja u novoj sezoni, posebno jer zaista klub iz Birmingema ima dosta kvalitan sastav. Ipak, barem za sada „kockice se nisu poklopile“, te se nalaze na tek 15. poziciji na prvenstvenoj lestvici. Pritom, u seriji su od četiri uzastopna poraza u Premier ligi, te je ovoga puta pozitivan ishod zaista imperativ za njih. Posebno, jer bi u slučaju novog neuspeha glavni trener tima – Din Smit mogao vrlo lako da dobije otkaz. U fazi napada igraju sasvim korektno (14 datih golova na 10 odigranih susreta), ali velikih problema imaju u defanzivi koja je do sada „kapitulirala“ u čak 19 navrata (deuga najslabija odbrana u ligi). Izvan sastava su – E.Konsa (defanzivac), D.Luiz (vezista), B.Traore (napadač), Trezequet (napadač), D.Ings (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)E.Martinez – M.Cash, K.Hause, T.Mings, M.Targett – C.Nakamba, J.McGinn – L.Bailey, E.Buendia, A.Young – O.Watkins

 

Glavni sudijaA.Madley

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu “St. Mary’s“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje