nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 12. kolo (sreda)

BRENTFORD – ČELZI 

BRENTFORD se trenutno nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa do sada 13 osvojenih bodova. To je dosta dobar učinak za tim kojem je glavni cilj opstanak u Premier ligi, odnosno da izbegnu sindrom takozvane „druge sezone“ od ulaska u elitni rang. U proteklom kolu uspeli su da na svom terenu savladaju Brajton (2:0), iako su u svim segmentima igre bili daleko inferiorniji od rivala, ali jednostavno oni su svoje šanse iskoristili za razliku od „Galebova“. Od starta šampionata ostvaruju dosta promenljive rezultata, te trenutno imaju skor od – tri pobede, četiri remija i tri poraza. Pritom, karakteristično za popularne „Pčele“ je da igraju dosta efikasne duele, jer nakon 10 odigranih utakmica imaju gol razliku 18:17, odnosno u proseku vidimo 3.5 gola po meču. Van stroja su – T.Strakosha (golman), P.Jansson (defanzivac), A.Hickey (defanzivac), C.Norgaard (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – D.Raya – K.Ajer, E.Pinnock, B.Mee, R.Henry – V.Janelt, M.Jensen, F.Onyeka – B.Mbeumo, I.Toney, Y.Wissa

ČELZI se bukvalno „preporodio“ od dolaska Grejama Potera na mesto glavnog trenera. U seriji su od četiri trijumfa u Premier ligi, kao i dve pobede u susretima sa Milanom u sklopu Lige Šampiona. Ekipa je nesporno u usponu svoje forme i igraju sa dosta samopouzdanja. „Plavci“ će svakako nastojati da nastave svoj niz pobeda, kako bi u odličnom raspoloženju dočekali predstojeći veliki derbi protiv Mančester Junajteda koji je na programu narednog vikenda. Čelzi je favorit u susretu sa gradskim rivalom, ali i željan „osvete“ zbog ubedljivog poraza u njihovom predhodnom međusebnom duelu. Izvan sastava su – W.Fofana (defanzivac), R.James (defanzivac), N.Kante (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – K. Arrizabalaga – C.Azpilicueta, T.Silva, K.Koulibaly – R.Loftus-Cheek, Jorginho, M.Kovacic, B.Chilwell – M.Mount, P.Aubameyang, R.Sterling

 

Glavni sudija – J.Gillett

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.55 – 0:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „Brentford Community“.

 

Predlog bez analize:

MANČESTER JUNAJTED – TOTENHEM

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 2:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21:15 na stadionu „Old Trafford“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje