petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 13. kolo (nedelja)

TOTENHEM – ASTON VILA

TOTENHEM je igrao zaista sjajno u prvih 10 kola, jer su imali skor od osam trijumfa i dva remija. Ipak, zatim su usledila dva poraza, a posebno je nesrećan u minulom kolu kada su primili dva gola u nadoknadi vremena protiv Vulverhemptona na gostovanju. Ipak, te slabije partije i rezultate mogu svakako da opravdaju time da imaju zaista velikih problema sa izostanicma bitnih pojedinaca, koje svakako nije nimalo lako nadoknaditi u nekoj meri barem. Samim tim, defanziva u poslednje vreme im nije na zavidnom nivou, ali su sa druge strane i dalje veoma efikasni sa 24 postignuta pogotka u proseku dva po meču. Motiv ovoga puta imaće u činjenici da eventualnim trijumfom dolaze na deobu drugog mesta na tabeli sa samo bodom zaostatka u odnosu na prvoplasirani Arsenal. Van stroja su – R.Sessegnon (defanzivac), M.van de Ven (defanzivac), Y.Bissouma (vezista), I.Perisic (vezista), J.Maddison (vezista), M.Soloman (napadač), Richarlison (napadač), dok je upitan nastup – P.M.Sarr (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – Vicario – Porro, Dier, Romero, Udogie – Skipp,  Bentancur, Hojbjerg – Kulusevski, Son, Johnson

ASTON VILA je izuzetno prijatno iznenađenje u aktuelnom prvenstvu. Naime, imaju čak osam pobeda nakon 12 odigranih kola. Pritom, njihove utakmice zaista obiluju golovima, jer trenutno imaju gol razliku 29:17, te su treći najefikasniji tim u ligi. Ipak, klub iz Birmingema bolje partije prikazuju na svom terenu, dok na strani igraju slabije. Posebno problema imaju u defanzivi na gostovanjima, gde u proseku primaju dva gola po meču. Sada možda nemaju ulogu favorita u Londonu, ali svakako imaju svojih šansi za pozitivan ishod. Izvan sastava su – T.Mings (defanzivac), E.Buendia (vezista), J.Ramsey (vezista), B.Traore (napadač), dok su neizvesni nastupi – D.Carlos (defanzivac), M.Cash (defanzivac), N.Zaniolo (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – Martinez – Cash?, Konsa, Torres, Digne – Luiz, Kamara, McGinn – Bailey, Watkins, Diaby

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – 1-3I&1+II / @1.60 – 1:2 (1:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje