petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 14. kolo (nedelja)

ARSENAL – NOTINGEM FOREST

ARSENAL je prekinuo svoj sjajan niz od osam uzastopnih pobeda (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), otkako su u minilom kolu remirali na strani protiv Sautemptona (1:1). Tokom nedelje su pretrpeli i poraz na gostovanju kod PSV-a u okviru Lige Evrope, ali su ostali na vrhu svoje grupe i obezbedili plasman u nokaut fazu. Ipak, nema dileme da će sada nastojati da se vrate na „put“ pobeda, posebno nakon subotnjeg trijumfa Mančester Sitija koji im je tako barem privremeno „preoteo“ lidersku poziciju. Generalno, londonski klub prikazuje izuzetno kvalitetne partije od samog starta sezone – devet pobeda nakon 11 odigranih utakmica uz 25 datih golova, te trenutno imaju drugi najefikasniji napad u ligi. „Tobdžije“ su za sada maksimalne na svom terenu – pet utakmica i isto toliko trijumfa, te su zaista apsolutni favoriti protiv novajlije ligi od kojeg su daleko kvalitetniji i sve osim njihove uverljive pobede predstavljalo bi ogromno iznenađenje – Van stroja su – M.Elneny (vezista), E.Smith-Rowe (vezista), dok su upitni nastupi – M.Turner (golman), O.Zinchenko (defanzivac), Marquinhos (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, W.Saliba, K.Tierney – G.Xhaka, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

NOTINGEM FOREST je predhodnog vikenda priredio pravu senzaciju, otkako su na svom terenu sa minimalnih 1:0 uspeli da savladaju favorizovani Liverpul. To je bio njihov tek deveti poen ove sezone, te se i dalje nalaze na samom dnu tabele. Popularni „Šumari“ imaju velikih problema na obe strane terene – naime sa samo 8 datih pogodaka drugi su najneefikasniji tim u ligi, dok su ujedno i treća „najporoznija“ defanziva sa 23 primljena gola. Posebno slabe partije prikazuju na gostovanjima – samo dva remija i četiri poraza uz katastrofalni gol razliku 1:14. Nema dileme da im predstoji velika borba za opstanak, a mnogi ih smatraju glavnim kandidatima za ispadanje u niži rang takmičenja. Sada im pripada uloga ogromnog autsajdera i zaista bilo bi previše kada bi drugi put uzastopno (nakon spomenutog duela sa Liverpulom) uspeli da „sapletu“ velikog favorita, pritom na gostovanju. Izvan sastava su – O.Richards (defanzivac), H.Toffolo (defanzivac), M.Niakhate (defanzivac), L.O’Brien (vezista), J.Colback (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-2-1) D.Henderson – S.Aurier, S.Cook, S.McKenna, N.Williams – R.Yates, C.Kouyate, R.Freuler – M.Gibbs-White, B.Johnson – T.Awoniyi

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.40 ili D1+I&D2+ / @1.60 – 5:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h stadionu „Emirates“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje