četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 15. kolo (ponedeljak)

EVERTON – ARSENAL

EVERTON je nakon dosta dobrog starta nove sezone u poslednje vreme potpuno „pao“ u rezultatskom smislu. Naime, popularne „Karamele“ osvojili su samo dva boda iz predhodnih osam utakmica (dva remija i šest poraza), što je zaista katastrofalan učinak, te su „pali“ na tek 16. mesto na tabeli. U seriji su od tri uzastopna neuspeha, dok su tokom nedelje pred svojom publikom pretreli veoma ubedljiv poraz od gradskog rivala, Liverpula (1:4), te se kompletna ekipa nalazi u veoma lošem momentumu. Stoga, trener tima – Rafael Benitez je na „staklenim nogama“ kod uprave kluba, a novi slab rezultat bi praktično značio u njegov odlazak sa klupe tima iz Liverpula. Uspeli su da postignu samo jedan pogodak u minula četiri kola, dok su sa druge strane primili 15 golova na poslednjih šest utakmica, te zaista velikih problema imaju na svim delovima terena. Pritom, van stroja su i – Y.Mina (defanzivac), T.Davies (vezista – 1 gol), S.Rondon (napadač), D.Calvert-Lewin (napadač – 3 gola), dok je upitan nastup – A.Gomes (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)J.Pickford – S.Coleman, B.Godfrey, M.Keane, L.Digne – A.Doucoure, Allan – D.Gray, A.Townsend, A.Gordon – Richarlison

ARSENAL je tokom nedelje gostovao na Old Trafordu, gde iako su prvi stigli do prednosti, na kraju su otišli „praznih ruku“. Londonski klub je tako ponovo pretrpeo poraz od timova iz „Big Six“, ali protiv ostatka lige igraju zaista dobro i uglavnom dolaze do pobeda. „Tobdžije“ ove sezone posebno kvalitetno igraju na svom terenu, dok problema imaju kada su gostovanja u pitanju. Ipak, sada im pripada uloga favorita na ovom gostovanju, gde bi protiv ekipa koja se nalazi u veoma lošoj formi, napokon mogli da poprave svoje rezultate na strani. Izvan sastava su – S.Kolasinac (defanzivac), G.Xhaka (vezista), dok je neizvestan nastup – B.Leno (golman).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, K.Tierney – S.Lokonga, T.Partey – G.Martinelli, M.Odegaard, B.Saka – P.E.Aubameyang

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.60 – 2:1 (0:1)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Goodison Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje