nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 17. kolo (ponedeljak)

KRISTAL PALAS – FULAM

KRISTAL PALAS se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli sa do sada 19 osvojenih bodova na svom kontu. Popularni „Orlovi“ su ostvarivali dosta promenljive rezultate, te imaju skor od – pet pobeda, četiri remija i pet poraza. Uglavnom, njihove utakmice nisu bile „bogate“ golovima, usled negativne gol razlike koje imaju momentalno 15:18. Svakako, daleko bolje partije i rezultate beležili su na svom terenu, na kojem su pretrpeli samo neuspehe od gradskih rivala – Arsenala i Čelzija, te ih svakako nije nimalo lako savladati pred njihovom publikom. Izvan sastava su – S.Johnstone (golman), N.Ferguson (defanzivac), M.Guehi (defanzivac), J.McArthur (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) V.Guaita – N.Clyne, J.Andersen, J.Tomkins, T.Mitchell – J.Schlupp, A.Doucoure, E.Eze – J.Ayew, O.Edouard, W.Zaha

FULAM se u ovom momentu nalazi na visokom 9. mestu na tabeli, što je svakako sjajan rezultat za novog prvoligaša kojem je primarni cilj opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Pre pauze zbog odigravanja Mundijala u Kataru su pomalo „pokvarili“ utisak, jer su osvojili samo bod iz poslednja tri duela. Igraju dosta efikasne duele, u proseku „pada“ 3.33 golova na njihovim utakmicama, dok daleko bolje rezultate i bodove osvajaju kod kuće nego na gostovanjima gde prikazuju slabije partije. Van stroja su – L.Kurzawa (defanzivac), N.Kebano (vezista), M.Solomon (napadač), dok su neizvesni nastupi – A.Robinson (defanzivac), A.Mitrovic (napadač – 9 golova / najbolji strelac tima).

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.70 – 0:3

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 16h na stadionu „Selhurst Park“.

 

LESTER SITI – NJUKASL

LESTER SITI je zaista katastrofalno startovao sezonu 2022/2023, tu su dugo vremena bili „zakucani“ za samo dno prvenstvene lestvice. Ipak, podigli su nivo svoje igre, što je i bilo očekivano, ali evidentno je da popularne „Lisice“ nisu na nivou iz predhodnih sezona, kada su bili u samom vrhu tabela, trenutno je situacija znatno drugačija. Zanimljiv je podatak da su veći broj bodova osvojili na strani nego na svom terenu, a jedna su od najslabijih domaćih ekipa u ligi. Nemaju problema sa postizanjem golova, ali zato sa druge strane defanziva je umnogome „porozna“. Pritom, van stroja su – J.Evans (defanzivac), R.Bertrand (defanzivac), C.Soyuncu (defanzivac), J.Justin (defanzivac), R.Pereira (defanzivac), J.Maddison (vezista / 7 golova i 4 asistencije).

Očekivani sastav (4-3-2-1)J.Ward – T.Castagne, D.Amartey, W.Faes, L.Thomas – B.Soumare, Y.Tielemans, K.Dewsbury-Hall – D.Praet, H.Barnes – P.Daka

NJUKASL beleži zaista odlične rezultate, te su trenutno na trećoj poziciji na tabeli i sasvim legitiman kandidat za TOP 4 i samim tim potencijalan plasman u Ligu Šampiona. Definitvno će „Svrake“ u godinama koje slede imati ozbiljnu ulogu u engleskom fudbalu, a čak i od ove sezone. „Crno-beli“ bezmalo postižu dva gola po meču, dok uz londonski Arsenal imaju i najbolju odbranu u Premier ligi (11 primljenih pogodaka). Sve to, dovoljno govori kako kvalitetno igra sastav Edija Haua od samom starta prvenstva. Pre reprezentativne pauze bili su u seriji od pet pobeda u šampionatu, dok su do sada doživeli samo jedan jedini poraz (na gostovanju kod Liverpula). Ekipa evidentno igra sa velikom dozom samopouzdanja i vere u svoje kvalitete, te im sada pripada uloga favorita. Izvan sastava su – E.Kraft (defanzivac), P.Dummett (defanzivac), E.Anderson (vezista), M.Ritchie (vezista), A.Isak (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)N.Pope – K.Tripier,  F.Schar, S.Botman, D.Burn – B.Guimaraes, J.Willock, Joelington – M.Almiron, C.Wilson, A.Saint-Maximin

 

Glavni sudija – J.Gillett

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.70 – 0:3

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 16h na stadionu „King Power“.

 

Predlog bez analize:

ARSENAL – VEST HEM JUNAJTED

Glavni sudijaM.Oliver

Predlog za tipovanje – 1 / @1.55 – 3:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Emirates“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje