petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 17. kolo (sreda)

LIDS JUNAJTED – MANČESTER SITI

LIDS JUNAJTED u ovom momentu se nalazi na 15. poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 15 osvojenih bodova. Minule sezone u poslednjem kolu na dosta neverovatan način uspeli su da izbegnu ispadanja iz lige, ali im i ovoga puta predstoji „borba“ za opstanak, jer trenutno imaju samo dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Igraju dosta efikasne duele, imaju gol razliku 22:26, što je u proseku 3.42 pogodaka po meču. Odigrali su neke veoma dobre susrete, ali su ipak do sada tačno polovinu svojih dosadašnjih odigranih utakmica izgubili (7/14). Van stroja su – S.Dallas (defanzivac), A.Gray (vezista), T.Adams (vezista), C.Summerville (napadač), L.Sinisterra (napadač), dok su upitni nastupi – I.Meslier (prvi golman), M.Klich (vezista), P.Bamford (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – I.Meslier ? – R.Kristensen, L.Cooper, R.Koch, P.Struijk – M.Roca, A.Forshaw – B.Aaronson, Rodrigo, J.Harrison – J.Gelhardt

MANČESTER SITI nakon nove pobede Arsenala u ovom kolu sada u odnosu na njih zaostaje čak osam bodova, dok im je drugu poziciju „preoteo“ i Njukasl od kojeg imaju dva duela manje odigrana. Stoga, aktuelni prvak zaista nema prostora za novi „kiks“ (kako je to bio slučaj u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu kada su na svom terenu izgubili od Brentforda), te moraju maksimalno ozbiljno da pristupe ovom susretu i da stignu do celog „plena“. Odlaze na ovo gostovanje u dobrom raspoloženju, otkako su na svom terenu savladali Liverpul (3:2) u derbiju 1/8-finala Liga Kupa. Popularni „Građani“ u prvom delu sezone nisu ostvarivali tako dobre rezultate na strani, te upravo u nastavku taj segment moraju da poprave kako bi odbrani naslov prvaka Premier lige. Trenutno su ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa 40 datih pogodaka, što je u proseku bezmalo tri gola po meču. Protekle takmičarske godine su prosto „zgromili“ Lids Junajted u oba njihova odigrana duela (7:0 i 0:4), te su i ovoga puta zaista ogromni favoriti za trijumf. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), R.Dias (defanzivac), K.Phillips (vezista), J.Alvarez (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)Ederson – K.Walker, M.Akanji, J.Stones, J.Cancelo – Rodri, I.Gundogan, K.De Bruyne – P.Foden, E.Haaland, R.Mahrez

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 2&1+I&1+II / @1.70 – 1:3 (0:1)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Elland Road“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje