utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 17. kolo (utorak)

MANČESTER JUNAJTED – NOTINGEM FOREST

MANČESTER JUNAJTED u ovom momentu zauzima petu poziciju na tabeli sa 26 osvojenih bodova na svom kontu, ali i dve utakmice manje odigrane u odnosu na Totenhem, koji je ispred njih. Glavni cilj je svakako mesto među TOP 4 tima i samim tim plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Samim tim, na utakmicama na svom terenu pogotovo kada imaju ulogu velikog favorita (kao što je to sada slučaj) pobeda „ne bi smela da se dovodiu pitanje“, jer je konkurencija za sam vrh tabele izuzetno velika i jaka, te svaki „kiks“ na kraju može da bude presudan. Popularni „Crveni Đavoli“ su nakon pauze zbog odigravanja Mundijala u Kataru odigrali jednu utakmicu, kada su na svom terenu u okviru 1/8-finala Liga Kupa uspeli da bez mnogo problema savladaju Barnli (2:0). Mančester Junajted svakako ume neprijatno da iznenadi svoje fanove i da „podbaci“ u pojedinim susretima, ali ovoga puta su zaista ogromni favoriti protiv ekipe od koje su daleko kvalitetniji i sve osim njihove sigurne i uverljive pobede bilo bi ogromno iznenađenje. Van stroja su – A.Tuanzebe (defanzivac), L.Martinez (defanzivac), D.Dalot (defanzivac), J.Sancho (napadač), M.Greenwod (napadač), dok je upitan nastup – R.Varane (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, V.Lindelof, H.Maguire, L.Shaw – Casemiro, C.Eriksen – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – A.Martial

NOTINGEM FOREST ove sezone ima ulogu novog premierligaša, a za sada deluje da taj status neće uspeti da zadrže. Uprava kluba je tokom prelaznog roka dovela 25 novih pojačanja, a to im nije donelo očekivane rezultate, naprotiv evidentna je njihova neuigranost, te se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na prvenstvenoj lestvici sa svega 13 osvojenih poena. Stoga, za mnogo upravo popularni „Šumari“ su „sigurni“ za ekspresan povratak u Championship. Svakako, svojim izdanjima u prvom delu sezone nisu pokazali da imaju kvalitet za elitni rang engleskog fudbala. Imaju velikih problema kako u napadu, tako i u odbrani – drugi najneefikasniji tim u ligi sa samo 11 datih golova i istovremeno druga „najporoznija“ defanziva sa 30 primljenih pogodaka. Posebno katastrofalna izdanja prikazuju na gostovanjima – samo dva osvojena poena na sedam odigranih duela (dva remija i pet poraza) uz gol razliku 1:19! Notingem Forestu svakako predstoji velika „borba“ za opstanak i ne treba ih otpisivati, jer će mnogo timova „strpeti“ do samog kraja prvenstva, ali bodove „spasa“ treba prvenstveno da potraže na svom terenu protiv ekipa sličnijeg kvaliteta svom, sada su apsolutni autsajderi. Izvan sastava su – D.Henderson (prvi golman), G.Biancone (defanzivac), O.Richards (defanzivac), M.Niakhate (defanzivac), S.Aurier (defanzivac), C.Kouyate (vezista), dok je neizvestan nastup – M.Gibbs-White (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) W.Hennessey – N.Williams, J.Worrall, W.Boly, H.Toffolo -R.Yates, O.Mangala, J.Colback – B.Johnson, T.Awoniyi, J.Lingard

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.55 – 3:0

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu „Old Trafford“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje