ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 19. kolo (četvrtak)

FULAM – ČELZI

FULAM se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova. To je zaista sjajan učinak za novog prvoligaša, kojem je svakako primarni cilj opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Pritom, nalaze se u izuzetno dobroj formi, jer su u seriji od tri vezane prvenstvene pobede, kao i trijumf u sklopu FA Kupa. Londonski klub sasvim izvesno neće imati nikakvih problema oko opstanka u Premijer ligi, te u drugom delu sezone mogu da odigraju dosta rasterećeno i bez posebnog rezultatskog pritiska. Na svom terenu prikazuju dosta dobre partije – četiri pobede, tri remija i dva poraza, a te utakmice donose i veliki broj golova imajući u vidu trenutnu gol razliku 16:14. Generalno, Fulam igra dosta otvoren stil fudbala, te postižu i primaju veliki broj pogodaka. U duelu protiv gradskog rivala zasigurno imaće ogroman motiv za dokazivanje, jer su u negativnoj seriji od sedam vezanih neuspeha protiv Čelzija, dok su poslednji trijumf protiv njih zabeležili još daleke 2006. godine. Van stroja su – S.Duffy (defanzivac), N.Kebano (vezista), A.Mitrovic (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – B.Leno – K.Tete, T.Ream, T.Adarabioyo, A.Robinson – H.Reed, J.Palhinha – B.De Cordova-Reid, A.Pereira, Willian – C.Vinicius

ČELZI ima velikih problema od starta ove sezone, a trenutno se nalaze u zaista ogromnoj „krizi“. Kako igračkoj, kako i rezultatskoj. Nedavno su osvojili samo bod na gostovanju kod Notingem Foresta (1:1), dok su zatim pretpeli dva vezana poraza od Mančester Sitija (0:1 i 4:0) u Premijer ligi i u okviru FA Kupa. Trenutno imaju čak 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Mančester Junajteda, i u ovom trenutku je njihov plasman među TOP 4 tima Premijer lige zaista malo izvestan. Popularnim „Plavcima“ sada pripada uloga favorita na ovom gostovanju, ali njihova zaista „bleda“ izdanja u poslednje vreme ne mogu to da „potkrepe“. Pritom, gosti imaju ogromnih problema sa izostancima – E.Mendy (golman), R.James (defanzivac), W.Fofana (defanzivac), B.Chilwell (defanzivac), N.Kante (vezista), R.Loftus-Cheek (vezista), A.Broja (napadač), C.Pulisic (napadač), R.Sterling (napadač), dok je upitan nastup – P.E.Aubameyang (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – K.Arrizabalaga – C.Azpilicueta, T.Silva, K.Koulibaly, M.Cucurella – M.Kovacic, D.Zakaria, M.Mount – H.Ziyech, P.E.Aubameyang?K.Havertz

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 2:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu „Craven Cotage“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje