utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 19. kolo (utorak)

MANČESTER JUNAJTED – BORNMUT

MANČESTER JUNAJTED je na sjajan način nastavio sezonu (nakon reprezentativne pauze), jer su prvo savladali Barnli (2:0) u okviru Liga Kupa, a zatim i Notingem Forest (3:0), odnosno Vulverhempton (0:1) u nacionalnom prvenstvu. Ekipa, prikazuje veoma dobre igre, samim tim stigli su i dobri rezultati. Popularni „Crveni Đavoli“ se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji, a eventualnim trijufom potencijalno i mogli da dođu i do trećeg mesta na prvenstvenoj lestvici. Posebno dobre rezultate ostvaruju na svom terenu ove sezone – pet trijumfa nakon sedam odigranih duela uz pozitivnu gol razliku 12:4. Evidentno je da Mančester Junajted prikazuje daleko bolja izdanja u odnosu na katastrofalan početak šampionata i kompletan tim igra sa daleko više samopouzdanja, a posebno se to odnosi na – Markusa Rašforda koji se nalazi u izuzetnoj formi. Nema nikakve dileme da će domaćini nastojati da produže svoj niz trijumfa u utakmici u kojoj im pripada uloga ogromnog favorita. Van stroja su – D.Dalot (defanzivac), A.Tuanzebe (defanzivac), J.Sancho (napadač), M.Greenwood (napadač), dok upitan nastup – S.McTominay (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, R.Varane, V.Lindelof, L.Shaw – Casemiro, C.Eriksen – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – A.Martial

BORNMUT je nakon nastavka sezone pretrpeo dva poraza od londonskih timova – Čelzija (2:0) i Kristal Palasa (0:2). Stoga, trenutno se nalaze na 16. poziciji na tabeli sa svega dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Popularne „Trešnjice“ svakako do prvenstva očekuje velika „borba“ za opstanak u njihovoj povratničkoj sezoni u Premijer ligi. Sa sada imaju velikih problema u fazi odbrane, jer sa 36 primljenih golova trenutno su „najporoznija“ defanziva u ligi. Većini bodova osvajaju pred svojom publikom, dok na strani igraju daleko slabije, te su među timova sa najmanjim brojem sakupljenih poena na gostovanjima. Izvan sastava su – Neto (prvi golman), R.Fredericks (defanzivac), D.Brooks (vezista), J.Stanislas (vezista), dok su neizvesni nastupi – M.Tavernier (vezista), P.Billing (vezista).

Očekivani sastav (5-3-2)M.Travers – J.Anthony, A.Smith, M.Senesi, L.Kelly, J.Zemura – L.Cook, J.Lerma, S.Dembele – D.Solanke, K.Moore

 

Glavni sudija – M.Salisbury

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.45 ili D1+I&D2+ / @1.65 – 3:0 (1:0)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu „Old Trafford“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje