petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 2. kolo (ponedeljak)

LIVERPUL – KRISTAL PALAS

LIVERPUL se „okliznuo“ već u uvodnom kolu novog šampionata, jer su odigrali samo 2:2 na gostovanju protiv novog premierligaša, Fulama (2:2). Rezultat koji svakako ne zadovoljava apetite „Redsa“ kojima je sada pobeda svakako imperativ. Svedoci smo u poslednjih nekoliko godina da je praktično jedan bod odlučivao o prvaku Premier ligi, te iako je sam početak nove sezone prostora za novi „kiks“ nema, posebno nakon novog trijumfa Mančester Sitija, a upravo su ova dva tima glavni pretendenti za novu šampionsku titulu. Liverpul je minule sezone bio ubedljivo najbolji domaći tim u ligi sa skorom od – 15 pobeda, četiri poraza i bez ijednog poraza. Pritom, postigli su čak 49 golova, a primili samo 9 pogodaka, što i više nego dovoljno govori o tome kakve partije prikazuju pred svojom publikom. Van stroja su – C.Kelleher (golman), I.Konate (defanzivac), C.Jones (vezista), T.Alcantara (vezista), A.Oxlade-Chamberlain (vezista), dok su upitni nastupi – K.Tsimikas (defanzivac), J.Matip (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Gomez, V.Van Dijk, A.Robertson – Fabinho, J.Milner, N.Keita – M.Salah, D.Nunez, L.Diaz

KRISTAL PALAS je na „otvaranju“ sezone pretrpeo poraz na svom terenu od gradskog rivala, Arsenala (0:2). Nisu „Orlovi“ odigrali slabu utakmicu, ali jednostavno nisu uspeli da materijalizuje svoje šanse. I u ovom prvenstvu, kao i u predhodnima glavni cilj londonskog tima je opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Uglavnom bolje partije i veći broj bodova osvajaju kod kuće nego na protivničkim terenima. Pritom, sada odlaze na gostovanje na kojem su u negativnoj seriji od pet vezanih poraza. Izvan sastava su – J.Butland (golman), N.Ferguson (defanzivac), J.Tomkins (defanzivac), J.McArthur (vezista), dok je neizvestan nastup – M.Olise (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – V.Guaita – N.Clyne, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – J.Schlupp, C.Doucoure, W.Hughes – E.Eze, J.Ayew, W.Zaha

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 1&2-5 / @1.60 – 1:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Anfield“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje