petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 22. kolo (nedelja)

TOTENHEM – MANČESTER SITI

TOTENHEM je u predhodnom kolu uspeo kao gost da dobije mali gradski derbi protiv Fulama (0:1), iako sama igra nije bila na posebno kvalitetnom nivou. U ovom momentu imaju četiri poena manje u odnosu na poslednje mesto koje garantuje plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, što je svakako njihov prioritet. Popularni „Pevci“ u poslednje vreme imaju zaista velikih problema na svom terenu, jer su pretrpeli čak četiri poraza na predhodna pet duela, što je apsolutno veoma loš rezultat, imajući u vidu klupske ambicije. Ipak, na domaćim utakmica su izuzetno efikasni sa 21. postignutim pogotkom, ali su sa druge strane primili 15 golova, dok i generalno imaju dosta problema u fazi odbrane koja svakako „ne odiše“ sigurnošću. Londonski tim ne igra na visokom nivou u predhodnom periodu, ali ih svakako ne treba olako otpisati posebno pred svojom publikom. Van stroja su – P.M.Sarr (vezista), dok je upitan nastup – L.Moura (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) – H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – Emerson, P.Hojbjerg, R.Bentancur, I.Perisic – D.Kulusevski, H.Kane, Son

MANČESTER SITI nakon poraza Arsenala u subotu ima priliku da eventualnom pobedom smanji zaostatak na samo dva boda u odnosu na londonski tim na samom vrhu tabele, te aktuelnom prvaku motiva zasigurno neće nedostajati. Pritom, narednog rivala su savladali pred dve nedelje na svom terenu 4:2, nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu. Popularni „Građani“ su trenutno ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa 53 datih pogodaka, a posebno je „opasan“ – Erling Haland sa neverovatnih 25 golova do sada. Aktuelnom prvaku Premijer lige sada pripada uloga favorita protiv ekipe koja „u najmanju ruku ne briljira“, ali treba imati u vidu da su u seriji od četiri uzastopnih poraza na gostovanju kod Totenhema, bez da su pritom postigli pogodak! Zaista neverovatno loš niz za njih, ali možda sada i pravo vreme da to napokon prekinu. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), J.Stones (defanzivac – 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-3-3)Ederson – K.Walker, M.Akanji, A.Laporte, N.Ake – Rodri, I.Gundogan, K.De Bruyne – R.Mahrez, E.Haaland, J.Grealish

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – X2&GG / @2.00 – 1:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 

NOTINGEM FOREST – LIDS JUNAJTED

NOTINGEM FOREST (izostanci) – D.Henderson (prvi golman), G.Biancone (defanzivac), O.Richards (defanzivac), M.Niakhate (defanzivac), R.Yates (vezista – 1. asistencija), C.Kouyate (vezista – 1 gol), J.Lingard (vezista), T.Awoniyi (napadač – 4 gola)

LIDS JUNAJTED (izostanci) – S.Dallas (defanzivac), R.Koch (defanzivac), A.Gray (vezista), A.Forshaw (vezista), C.Summerville (napadač – 4 gola / 1. asistencija), Rodrigo (napadač – 10 gola / 1. asistencija), dok je upitan nastup – L.Cooper (defanzivac – 1 gol).

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje