četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Novi Pazar – TSC Bačka Topola (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri FK TSC u nedelju 05. februara od 16.30 h, gostuju ekipi Novog Pazara u 20. kolu Superlige, uvereni da će ekipa posle gotovo tromesečne pauze pokazati dobru igru na početku prolećnog dela sezone.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić se osvrnuo na protekle pripreme i naglasio da su bile slične prethodnim, da u timu vlada standardno dobra radna atmosfera i da svi igrači imaju dobre radne navike.  Po njegovom mišljenju učinci na pripremnim utakmicama su bili promenljivi, ali da to ovog puta nije bio prioritet, već je rađeno na unapređivanju igre i sticanju fizičke spremnosti.

„Ovo su bile naše treće zajedničke pripreme i to je naša najveća snaga. Neću da tvrdim kako nikada nisu bile bolje i uspešnije, to će pokazati vreme i rezultati u maju.  Kada budemo svodili račune videće se koliko su bile uspešne“, rekao je Lazetić.

Pred prvu utakmicu u nastavku sezone trener TSC-a je ocenio FK Novi Pazar kao teškog protivnika, koga  niko ne sme da potceni i dodao: „Verujem da  će utakmica u nedelju, prva posle tromesečne pauze, biti  teška i specifična, pogotovu što svako prvo kolo krije brojne nedoumice“.

Lazetić je podsetio da je Novi Pazar jedini klub koji je uz Zvezdu imao sedam vezanih pobeda u jesenjem delu, kao i da su uz Partizan jedina ekipa koja je uspela da pobedi TSC.

„Verujem da ćemo uspeti da igramo bolje nego u prvom delu polusezone, iako smo svesni da neće biti lako. Pokušali smo da se dobro spremimo za nastavak prvenstva koji će svakako biti specifičan. Novi Pazar je izvanredan protivnik, ima odlične igrače na čelu sa novim trenerom, za koga smatram da im se sjajno uklopio u celinu, kako svojim karakterom, tako i po ambicijama. Nikome ne bi bilo lako da prvo kolo, još u zimu, igra protiv Novog Pazara. Da smo mogli da biramo to sigurno ne bi bilo tako. Sa druge strane verovatno  ni mi njima nismo najpoželjniji gost i uz sve komplimente protivniku spremni smo da se fudbalski „pobijemo“ i da ćemo tražiti svoje šanse. Pretpostavljam da neće biti velike i lepršave igre, ali sigurno će biti uzbudljivo, borbeno i napeto. Iako u ovom trenutku nismo najspremniji i nemamo tempiranu formu, pokušaćemo da damo svoj maksimum i mislim da smo dovoljno dobri da odigramo  kvalitetnu, mušku, utakmicu i da će to biti dovoljno za pobedu“,  kazao je Lazetić.

Vezni igrač Milan Radin, koji je u Bačku Topolu došao kao pojačanje u zimskom prelaznom roku, složio se da će predstojeća utakmica biti i teška i specifična.

„Pred nama je prva prvenstvena utakmica nakon dužeg perioda, tačnije od novembra, i samim tim očekujem specifičan meč. Svako ko prati domaći fudbal zna da su gostovanja u Novom Pazaru najteža. Čeka nas motivisan protivnik, koji ima veliku podršku svojih navijača. Teren im nije u sjajnom stanju i znam da nam neće biti lako. Ipak, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo i sa nestrpljenjem očekujemo meč.“, zaključio je Radin.

Posle jesenjeg dela prvenstva TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova , dok je Novi Pazar je 6. sa 31. osvojenim bodom.

Utakmica 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije Novi Pazar-TSC igraće se u nedelju 05.02.2023. od 16.30h na stadionu u Novom Pazaru. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 6.

 “Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji. 

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje