subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 22. kolo (subota)

MANČESTER JUNAJTED – KRISTAL PALAS

MANČESTER JUNAJTED je bio u seriji od pet vezanih prvenstvenih pobeda, ali onda prvo remi na gostovanju protiv Kristal Palasa (1:1), te poraz na strani kod Arsenala (3:2). Svakako treba istaći da „Crveni Đavoli“ jednostavno nisu imali ni dozu sportske sreće, jer su na obe utakmice primali golove u 90. minutima. Ipak, evidentan je napredak u njihovoj igri, a samim tim i rezultatima, te su pre nekoliko dana obezbedili i plasman u finale Liga Kupa. Ekipa igra sa znatno više samopouzdanja, dosta su efikasni u fazi napada, a značajno su „popravili“ svoju igru u defanzivi, gde ne primaju više olako golove kao na startu sezone. Sada nakon dva duela u Premijer ligi na kojima nisu stigli do trijumfa, nema dileme da će na predstojećem susretu pobeda biti imperativ za njih. Njihov glavni cilj je apsolutno mesto među TOP 4 tima i plasman u Ligu Šampiona, a kako je konkurencija gotovo nikad veća, svako potencijalni „kiks“ na kraju može da bude presudan. Jedan su od najboljih domaćina u ligi – sedam pobeda nakon devet odigranih utakmica. Ovoga puta im pripada uloga velikog favorita protiv Kristal Palasa, protiv kojeg će imati i motiv da im se na neki način „osvete“, jer su pre dve nedelje „ispustili“ pobedu u Londonu nakon primljenog gola iz slobodnog udarca u poslednjim sekundama utakmice. Van stroja su – J.Butland (golman), C.Eriksen (vezista – 1 gol / 7 asistencija), D.van de Beek (vezista), M.Greenwood (napadač), dok je upitan nastup – S.McTominay (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Fred, Casemiro – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – W.Weghorst

KRISTAL PALAS se u ovom momentu nalazi na 12. poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 24 osvojena poena. Londonski klub ima sedam bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je njihov primarni zadatak. U poslednje vreme ne igraju na zavidnom nivou, jer su bez trijumfa na predhodna četiri meča u Premijer ligi. Dosta problema imaju u fazi napada, te su do ovog kola postigli svega skromnih 18 pogodaka. U sezonama za nama, uspevali su da upravo kao gosti dođu do pozitivnog ishoda na popularnom „Teatru snova“, ali imajući u vidu njihovu trenutnu formu, dosta je neočekivano da dva puta zaredom u kratkom vremenskom intervalu uspeju da „otkinu“ bodove timu koji je objektivno gledano znatno kvalitetniji od njih. Pritom, „Orlovi“ većinu svojih poena osvajaju na domaćem terenu. Biće oslabljeni neigranjem – J.Andersen (defanzivac – 1 gol), N.Ferguson (defanzivac), J.McArthur (vezista), W.Zaha (napadač – 6 gola / 2. asistenije – najbolji strelac tima).

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.80 – 2:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Old Trafford“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje