subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 26. kolo (nedelja)

LIVERPUL – MANČESTER JUNAJTED

LIVERPUL je u poslednje vreme podigao nivo svojih rezultata (ne i samih igara), jer su osvojili 10 poena iz predhodna četiri kola. Trenutno imaju šest bodova manje u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, ali i dve utakmice manje odigrane od londonske ekipe. Stoga, i dalje su u konkurenciji za TOP 4, što je njihov prioritet. Od samog starta sezone „Redsi“ dosta osciliraju i evidentan je „pad“ u igri, te su daleko od nastupa i rezultata koje su ostvarivali tokom predhodnih godina. To se jasno pokazalo u prvoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona kada su pred svojim fanovima pretrpeli izuzetno ubedljiv poraz od Real Madrida (2:5), koji nije bio nimalo prijatan za kompletnu ekipu. U tekućem šampionatu (za razliku od nekih prošlih) više i nisu tako efikasni, dok i defanzivno imaju znatno više problema. Biće oslabljeni neigranjem – J.Gomez (defanzivac), C.Ramsey (defanzivac), A.Melo (vezista), T.Alcantara (vezista), L.Diaz (napadač – 3 gola / 2. asistencije), dok je upitan nastup – N.Keita (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – J.Henderson, Fabinho, S.Bajcetic – M.Salah, D.Nunez, C.Gakpo

MANČESTER JUNAJTED je trenutno jedan od timova u najboljoj formi na evropskom tlu. Igraju zaista izvanredno od nastavka sezone, a nakon šest godina pauze uspeli su da osvoje trofej, otkako su u finalu Liga Kupa uspeli da savladaju Njukasl (2:0). To je svakako bio prvi pehar pod vodstvom novog trenera – Erika ten Haga koji deluje da je potpuno „preporodio“ ekipu (posebno se to odnosi na – Markusa Rašforda koji je u životnoj formi i gotovo redovno postiže golove), koja igra sa dosta samopouzdanja, koja je sada još veće nakon osvojenog trofeja, ali i eliminacije Barselone u okviru Lige Evrope. Sve to im daje za pravo da mogu itekako da se nadaju pozitivnom ishodu na gostovanju protiv velikog rivala, kojeg su i savladali u prvoj odigranoj utakmici ove sezone. Pritom, eventualnim trijumfom napravili bi ogroman „korak“ plasmanu među TOP 4 tima lige, te i gosti imaju dosta motiva svakako. Izvan sastava su – D.van de Beek (vezista), C.Eriksen (vezista), M.Greenwood (napadač), A.Martial (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Casemiro, Fred – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – W.Weghorst

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – X2 / @1.60 – 7:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Anfield“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje