četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 23. kolo (nedelja)

VOLFZBURG – AJNTRAHT FRANKFURT

VOLFZBURG je u proteklom kolu ostvario pobedu na gostovanju kod Kelna (0:2) i time su prekinulu svoj niz od četiri prvenstvena duela na kojima su osvojili samo jedan bod (tri poraza i jedan remi). To je svakako bio veoma bitan trijumf za „Vukove“ kako u rezultatskom smislu i njihovoj nameri da se „domognu“ pozicija koje vode u Evropu, tako i na psihološkom planu nakon nekoliko slabih partija. Generalno, igraju veoma efikasne duele u aktuelnoj sezoni, te u proseku „pada“ 3.13 pogodaka po meču. U tekućem prvenstvu bolja izdanja prikazuju na gostovanjima nego na svom terenu, te upravo na utakmicama pred sopstvenom publikom moraju da „poprave“ rezultate, kako bi na kraju sezone izborili plasman u neka od evropskih takmičenja. Van stroja su – B.Franjic (vezista – 1. asistencija), dok je upitan nastup – L.Nmecha (napadač – 4 pogodaka).

Očekivani sastav (4-3-3) – K.Casteels – R.Baku, S.Bornauw, M.Van De Ven, P.Otavio – M Svanberg, M.Arnold, Y.Gerhardt – P.Wimmer, J.Wind, F.Nmecha

AJNTRAHT FRANKFURT igra dosta promenljivo u poslednje vreme, odnosno smenjuju se porazi i pobede uz poneki nerešen ishod. Ipak, eventualnim osvanjem celog „plena“ sa narednog duela, stigli bi na samo bod zaostatka u odnosu na TOP 4 zonu, te imaju dosta motiva ovoga puta. Kao i njihov predstojeći protivnik, tako i popularni „Orlovi“ uglavnom igraju dosta efikasne utakmice – trenutna gol razlika 43:31, odnosno 3.36 pogodaka po meču. U uvodnom delu sezone beležili su sjajne rezultate na strani, ali je onda usledio „pad“, te su bez trijumfa na gostovanjima na predhodnih pet susreta. Izvan sastava su – M.Wenig (vezista), D.Sow (vezista – 3 gola), J.Dina Ebimbe (vezista – 2 gola / 1. asistencija).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – K.Trapp – Tuta, M.Hasebe, E.Ndicka – A.Buta, D.Kamada, S.Rode, P.Max – J.Lindstrom, M.Gotze – R.Kolo Muani

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 2:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Volkswagen Arena“.

 

BAJER LEVERKUZEN – HERTA BERLIN

BAJER LEVERKUZEN (izostanci) – A.Lunev (golman), C.Aranguiz (vezista – 1 gol)

HERTA BERLIN (izostanci) – R.Jarstein (golman), W.Kanga (napadač – 2 gola), C.Ejuke (napadač – 3 asistencije), K.Nsona (napadač)

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje