utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 26. kolo (ponedeljak)

BRENTFORD – FULAM

BRENTFORD se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 35 osvojenih poena. Uveliko su ostvarili svoj glavni cilj – obezbedili opstanak u Premijer ligi, odnosno nije ih zahvatio tkz. sindrom „druge sezone“ u elitnom rangu, kada se većina timova i vrati u „Championship“. Ipak, to za popularne „Pčele“ nikako nije slučaj, jer od samog starta prvenstva igraju veoma dobro i beleže itekako pristojne rezultate. Pritom, trenutno su u zaista sjajnoj formi, te su bez ijednog poraza na poslednjih čak 11 prvenstvenih mečeva, što zasigurno dovoljno govori o njihovim kvalitetnim izdanjima iz utakmice u utakmicu. Posebno kvalitetne partije prikazuju pred svojom publikom, odnosno imaju skor od – šest trijumfa, pet remija i samo jedan jedini poraz uz pozitivnu gol razliku 24:11. Samim tim, sa dosta samopouzdanja ulaze u naredni duel u kojem im i pripada „blaga“ uloga favorita, a biće i motivisani da se „osvete“ gradskom rivalu za poraz u prvom odigranom duelu ove sezone (sredinom avgusta). Van stroja su – T.Strakosha (golman).

Očekivani sastav (4-3-3)D.Raya – A.Hickey, E.Pinnock, B.Mee, R.Henry – V.Janelt, C.Norgaard, M.Jensen – B.Mbeumo, I.Toney, Y.Wissa

FULAM je u ovom momentu na sedmoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 39 sakupljenih bodova. To je bez dileme izuzetno dobar učinak za povratnika u elitni rang takmičenja, kojim je jedini cilj i bio opstanak u istom. Stoga, do kraja sezone mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog pritiska, dok je objektivno gledano njihov eventualni plasman u Evropu, dosta nerealan usled velike i jake konkurencije. Pritom, stigli su i do 1/4-finala FA Kupa, kojem će sigurno posvetiti fokus u narednom periodu. Veći broj poena sakupili su kod kuće, ali i na gostovanjima prikazuju dosta korektne partije – po pet pobeda i poraza uz četiri nerešena ishoda. Izvan sastava su – L.Kurzawa (defanzivac), J.Palhinha (vezista – 3 gola), T.Cairney (vezista), N.Kebano (vezista – 4 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) B.Leno – K.Tete, T.Ream, I.Diop, A.Robinson – S.Lukic, H.Reed – B.Decordova-Reid, A.Pereira, Willian – A.Mitrovic

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.70 ili Winner 1 / @1.50 – 3:2

Utakmica je na programu u subotu sa ponedeljak od 21h na stadionu „Brentford Community“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje