ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 27. kolo (subota)

EVERTON – BRENTFORD

EVERTON se trenutno nalazi u zoni ispadanja, te im do kraja sezone bez ikakve dileme ponovo predstoji velika „borba“ za opstanak. Određeni napredak u igri i samim rezultatima primetan je nakon dolaska novog glavnog trenera – Šona Dajča, ali u nastavku prvenstva naprosto moraju da podignu nivo svojih izdanja, kako bi sačuvali svoje mesto u Premijer ligi. Upravo je predstojeći duel od ogromne važnosti za njih u kojem je pozitivan ishod apsolutni imperativ, jer im u narednim kolima predstoji „paklen“ raspored – Čelzi, Totenhem, Mančester Junajted. Na svim tim utakmicama biće veliki autsajderi, te je naredni susret za popularne „Karamele“ i ponajbolja prilika do dođu do preko potrebnih bodova. Bolje partije koje prikazuju na svom terenu, kao i podatak da su protiv narednog rivala remizirali kao gosti u prvoj odigranoj utakmici ove sezone, im daje za pravo da se nadaju pozitivnom ishodu u utakmici u kojoj će upravo Everton biti znatno motivisaniji da dođe do poena. Van stroja su – A.Townsend (vezista), dok su upitni nastupi – N.Patterson (defanzivac), D.Calvert-Lewin (napadač – 1 gol).

Očekivani sastav (4-3-2-1) J.Pickford – S.Coleman, M.Keane, J.Tarkowski, B.Godfrey – I.Gueye, A.Onana, A.Doucoure – A.Iwobi, D.McNeil – D.Gray

BRENTFORD se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 38 osvojenih poena. Uveliko su ostvarili svoj glavni cilj – obezbedili opstanak u Premijer ligi, odnosno nije ih zahvatio tkz. sindrom „druge sezone“ u elitnom rangu, kada se većina timova i vrati u „Championship“. Ipak, to za popularne „Pčele“ nikako nije slučaj, jer od samog starta prvenstva igraju veoma dobro i beleže itekako pristojne rezultate. Pritom, trenutno su u zaista sjajnoj formi, te su bez ijednog poraza na poslednjih čak 12 prvenstvenih mečeva, što zasigurno dovoljno govori o njihovim kvalitetnim izdanjima iz utakmice u utakmicu. Ipak, usled ogromne i jake konkurencije nije realno da se „umešaju u borbu“ za plasman u neka od evropskih takmičenja, te praktično do kraja šampionata mogu da odigraju bez velikog rezultatskog pritiska. Londonski tim je znatno veći broj svojih bodova osvojio pred svojom publikom, dok na strani imaju znatno slabiji skor – samo dve pobede nakon 11 odigranih utakmica uz negativnu gol razliku 13:19. Izvan sastava su – T.Strakosha (golman), K.Lewis-Potter (napadač – 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-3-3) – D.Raya – A.Hickey, E.Pinnock, B.Mee, R.Henry – V.Janelt, C.Norgaard, M.Jensen – B.Mbeumo, I.Toney, Y.Wissa

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1X / @1.55 – 1:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Goodison Park“.

 

LESTER SITI – ČELZI

LESTER SITI je nakon dve vezane pobede, vezao i tri poraza u nizu, a da pritom nije postigao nijedan pogodak, te su ponovo u kontra-ritmu. Svakako netipično za njih, jer generalno nemaju problema sa realizacijom u fazi napada, dok je odbrana itekako „porozna“ sa 43 primljenih pogodaka (treća najslabija defanziva u ligi). U ovom momentu od opasne zone imaju samo dva poena prednosti, te su u grupi timova koji će do kraja prvenstva morati da „strepe“ za svoj status premierligaša. Pritom, popularne „Lisice“ su trenutno i drugi najslabiji domaći tim u ligi, kada se gleda broj osvojenih poena, te su zaista mnogi timovu ove sezone odnosi bodove sa stadiona „King Power“. Biće oslabljeni neigranjem – R.Bertrand (defanzivac), J.Justin (defanzivac), J.Evans (defanzivac), V.Kristiansen (defanzivac), Y.Tielemans (vezista – 3 gola / 1. asistencija), dok je neizvestan nastup – H.Barnes (vezista – 8 pogodaka / 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – J.Ward – R.Pereira, H.Souttar, W.Faes, T.Castagne – N.Mendy, K.Dewsbury-Hall – Tete, J.Maddison, D.Praet – K.Iheanacho

ČELZI je napokon krenuo sa boljim rezultatima. Prvo su u minulom kolu na svom terenu uspeli da savladaju Lids Junajted (1:0), dok su zatim u revanš utakmici 1/8-finala Lige Šampiona pobedili do tada nepogrešivu Borusiju Dortmund (2:0) i plasirani se u narednu fazu ovog takmičenja. Upravo takvi rezultati su bili potrebi da ekipa dobije neophodnu dozu samopouzdanja pred nastavak sezone i da i trener – Grejam Poter može da „odahne“ nakon serije utakmica bez trijumfa. „Plavci“ trenutno zauzimaju tek 10. poziciju na tabeli, što apsolutno ne zadovoljava njihove apitete, te bi na „krilima“ spomenutih trijumfa morali da nastave u istom pravcu. Pritom, zaista je i vreme da londonski tim napokon odigra jednu kvalitetnu partiju na gostovanjima u Premijer ligi. Izvan sastava su – E.Mendy (golman), T.Silva (defanzivac – 2. asistencije), R.James (defanzivac – 1 gol / 1. asistencija), N.Kante (vezista), A.Broja (napadač – 1 gol), dok su upitni nastupi – C.Azpilicueta (defanzivac), M.Mount (vezista – 3 gola / 2. asistencije).

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.65 – 1:3

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „King Power“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje