nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo (nedelja)

LESTER SITI – ŠEFILD JUNAJTED

LESTER SITI se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa do sada 53 osvojenih bodova. Popularne „Lisice“ do kraja sezone će nastojati da budu među prva četiri tima na tabeli, kako bi naredne sezone nastupali u Ligi Šampiona. Konkurencija za TOP 4 je zaista velika, te je svaka utakmica do kraja prvenstva izuzetna bitna. Tokom aktuelne sezone su dosta bolje rezultate ostvarivali kao gosti, te do završnice šampionata imaju imperativ da „poprave“ svoja izdanja na domaćem terenu. Deluje da ovoga puta imaju idealnu priliku da tako nešto, jer im gostuje „fenjeraš“, a ujedno i tim protiv kojeg su „vezali“ šest trijumfa u nizu. Van stroja su – W.Morgan (defanzivac), J.Justin (defanzivac), H.Barnes (vezista), J.Maddison (vezista), C.Under (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2)K.Schmeichel – J.Evans, W.Fofana, C.Soyuncu – R.Pereira, Y.Tielemans, W.Ndidi, H.Choudhury, T.Castagne – J.Vardy, K.Iheanacho

ŠEFILD JUNAJTED je poslednjeplasirani tim u Premier ligi, sa svega 14 sakupljenih bodova. U ovom momentu imaju čak 12 bodova zaostatka u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja, te su praktično „jednom nogom“ u Championship-u, jer zaista treba da se dogodi čudo kako bi opstali u elitnom rangu takmičenja. „Oštrice“ su svakako najslabiji gost u ligi sa čak 11 pretrpljenih poraza na 13 odigranih duela uz svakako negativnu gol razliku 6:23. Pritom, aktuelna situacija u klubu je dosta „tenzična“, jer je trener ekipe – C.Wilder dobio otkaz, usled velikog neslaganja sa upravom kluba, što svakako pogoršava njihovu ionako katastrofalno stanje. Za goste neće nastupiti – J.Robinson (defanzivac), C.Basham (defanzivac), J.Egan (defanzivac), J.O’Connell (defanzivac), S.Berge (vezista), J.Rodwell (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) A.Ramsdale – P.Jagielka, E.Ampadu, J.Bryan – G.Baldock, J.Lundstram, O.Norwood, J.Fleck, E.Stevens – D.McGoldrick, B.Sharp

 

Mišljenje urednika: Domaćini imaju nekoliko bitnih izostanaka, ali imaju ih i gosti, pogotovo u fazi odbrane. Nema dileme da je Lester Siti daleko kvalitetniji tim, te sve osim njihove nove pobede protiv tima koji je „prežaljen“ bi bilo zaista veliko iznenađenje.

 

Glavni sudija – P.Bankes

Predlog za tipovanje – 1 / @1.60 – 5:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu “King Power”.

 

ARSENAL – TOTENHEM

ARSENAL zauzima deseto mesto na prvenstvenoj lestvici sa 38 osvojenih poena. Od starta 2021. godine osetan je njihov napredak u igri, ali i rezultatima, međutim i dalje su daleko od pozicija koja vode u Evropu. Ipak, nema dileme da će „Tobdžije“ do kraja sezone nastojati da poprave svoj trenutni plasman na tabeli, a ovoga puta će biti itekako motivisani protiv svog gradskog rivala, kojeg nisu uspeli da savladaju na poslednjih pet međusebnih duela, stoga sa velikom željom da trijumfuju ulaze u predstojeći derbi susret. Domaćini nemaju problema sa suspendovanim, odnosno povređenim igračima.

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – H.Bellerin, D.Luiz, Gabriel, K.Tierney – G.Xhaka, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, N.Pepe – P.E.Aubameyang

TOTENHEM je u usponu forme, jer su u seriji od pet uzastopnih pobeda (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), na kojima su uspeli da postignu čak 15 pogodaka. Veliki „plus“ za Totenhem predstavlja – G.Bale koji deluju da je „uhvatio“ pravi ritam, te uz Son-a i H.Kane-a predstavlja izuzetno „paklen“ napad koji ovaj tim poseduje. „Pevci“ su trenutno izvan TOP 4 zone, ali kako imaju i manji broj odigranih utakmica, koje ukoliko bi rešili u svoju korist (počevši od ove), svakako bi bili ravnopravni kandidat za mesto koje garantuje plasman u Ligu Šampiona. Za goste neće zaigrati – G.Lo Celso (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) H.Lloris – M.Doherty, D.Sanchez, T.Alderweireld, S.Reguilon – P.Hojbjerg, T.Ndombele – G.Bale, E.Lamela, Son – H.Kane

 

Mišljenje urednika: U derbi utakmica poput ove, retko ima izrazitog favorita, a posebno sada, kada su oba tima u uzlaznoj „putanji“ što se tiče njihovih izdanja. Ove sezone derbi dueli u Premier ligi si bili zaista sa previše taktiziranja, sa namerom da se pre svega ne izgubi i samim tim „siromašni“ golovima, ali se zaista nadamo da to ovoga puta neće biti slučaj, već da će oba tima nastojati da zabeleže pobedu, te u takvoj postavci igre golovi sa obe strane ne bi trebalo da izostanu.

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 2:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Emirates”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje