nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo (nedelja)

LIVERPUL – MANČESTER SITI

LIVERPUL je uoči ovog kola bio lider prvenstva, ali nakon subotnjeg trijumfa Arsenala, „pali“ su na drugo mesto na tabeli. Nalaze se u dobroj formi, jer su u nizu od četiri vezana trijumfa u Premijer ligi. Do kraja sezone svakako da imaju za cilj da osvoje titulu prvaka u poslednjoj sezoni Jirgena Klopa na klupi ovog tima, stoga im motivacije zasigurno ne nedostaje. Popularni „Redsi“ su izuzetno efikasni, te su do ovog kola uspeli da postignu 64 pogodaka. Trenutno su najbolji domaćin u ligi, bez ijednog poraza na svom terenu. Nemaju ulogu favorita u predstojećem derbi susretu, ali svi znamo koliko fudbaleri Liverpula umeju da daju i svoj poslednji atom snage na ovako bitnim duelima pred svojom publikom. Van stroja su – Alisson (prvi golman), T.Alexander-Arnold (defanzivac), J.Matip (defanzivac), S.Bajcetic (vezista), T.Alcantara (vezista), C.Jones (vezista), R.Gravenberch (vezista), D.Jota (napadač), dok je upitan nastup – I.Konate (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Kelleher – Bradley, Gomez, Van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Diaz

MANČESTER SITI u ovom momentu je na trećem mestu na tabeli sa bodom manje u odnosu na svom narednog protivnika. Aktuelni prvak igra sve bolje i bolje, podiže nivo svojih izdanja, te nemaju nijedan poraz u 2024. godini (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). U minulom kolu savladali su gradskog rivala, Mančester Junajted (3:1), te u sjajnom raspoloženju odlaze na izuzetno važan duel. „Građanima“ je svakako cilj da odbrane naslov prvaka Premijer lige, stoga u direktnim duelima protiv konkurenata, pozitivan ishod je imperativ. I oni su među najefikasnijim timovima u ligi sa 62 postignutih golova. I na gostovanjima igraju sve bolje i bolje, ali sada im predstoji pravi „test“ kada su utakmice na strani u pitanju, dok im i pripada uloga blagog favorita. Izvan sastava je – J.Grealish (napadač), dok je upitan nastup – M.Nunes (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – Ederson – Walker, Dias, Stones, Ake – Silva, Rodri, De Bruyne – Foden, Haaland, Alvarez

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 3+ / @1.55 ili GG / @1.50 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 16:45 na stadionu „Anfield“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje