nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo (petak)

NOTINGEM FOREST – NJUKASL

NOTINGEM FOREST se trenutno nalazi na 14. poziciji na tabeli, ali samo sa dva poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja, te im do kraja šampionata predstoji „borba“ za opstanak, što je njihov prioritet u debitanskoj sezoni u Premijer ligi. Popularni „Šumari“ su pritom u seriji veoma slabih rezultata, jer su bez pobede na poslednjih pet prvenstvenih utakmica (dva remija i tri poraza). Imaju dosta problema na oba kraja terena – sa svega 21. postignutim pogotkom jedan su od najneefikasnijih timova u ligi, dok sa druge strane imaju i drugu „najporozniju“ defanzivu sa do sada 47 primljenih golova. Pritom, dosta poteškoća imaju sa brojnim izostancima – D.Henderson (prvi golman), W.Hennessey (golman), S.McKenna (defanzivac), O.Richards (defanzivac), W.Boly (defanzivac – 1. asistencija), G.Biancone (defanzivac), C.Kouyate (vezista – 1 gol), C.Wood (napadač – 3 gola), T.Awoniyi (napadač – 4 gola), dok je upitan nastup – B.Johnson (napadač – 7 golova / 2. asistencije – najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-3-2-1) K.Navas – S.Aurier, J.Worrall, Felipe, R.Lodi – R.Yates, J.Shelvey, R.Freuler – J.Lingard, M.Gibbs-White – E.Dennis

NJUKASL je tokom vikenda na svom terenu uspeo da savlada Vulverhempton (2:1) i tako prekine niz od pet prvenstvenih utakmica na kojima nisu osvojili ceo „plen“. U ovom momentu zauzimaju petu mesto na tabeli sa četiri poena manje u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, ali i dve utakmice manje odigrane u odnosu na londonsku ekipu. Stoga, i dalje su itekako u konkurenciji za poziciju među TOP 4 tima i samim tim plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Popularne „Svrake“ ne postižu veliki broj golova (37), ali zato imaju ponajbolju odbranu u Premijer ligi sa samo 18 primljenih pogodaka. U poslednje vreme „popustili“ su na gostovanjima, ali su ipak među boljim gostima u šampionatu, jer su pretrpeli samo dva poraza na 12 odigranih utakmica na strani (i to protiv Liverpula i Mančester Sitija). Sada im pripada uloga favorita protiv ekipe koja je u „padu“ forme i koju su u prvom delu sezone pobedili sa sigurnih 2:0 pred svojim fanovima. Izvan sastava su – E.Kraft (defanzivac), R.Fraser (vezista), Joelington (napadač – 2 gola / 2. asistencije), A.Gordon (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – N.Pope – K.Trippier, S.Botman, F.Schar, D.Burn – S.Longstaff, B.Guimaraes, J.Willock – M.Almiron, A.Isak, A.Saint-Maximin

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – X2&2-4 / @1.85 – 1:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „City Ground“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje