petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 29. kolo (nedelja)

ASTON VILA – TOTENHEM

ASTON VILA se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz 41. osvojen poen. Opstanak je davno obezbeđen, dok eventualni izlazak u Evropu nije realna opcija, usled njihovih dosta promenljivih rezultata u poslednje vreme – jedna pobeda, tri remija i dva poraza. Stoga, klub iz Birmingema do kraja sezone može da odigra dosta rasterećeno, bez posebnog rezultatskog imperativa. Veći broj bodova osvojili su na gostovanjima nego na svom terenu, na kojem i prikazuju slabija izdanja – pet trijumfa, dva nerešena ishoda i pet neuspeha uz gol razliku 20:17. Domaći fudbaleri imaće motiv u činjenici da su u negativnoj seriji od pet uzastopnih poraza protiv narednog rivala, te će ovoga puta nastojati da taj neslavan niz i prekinu. Van stroja su – K.Hause (defanzivac), Wesley (napadač), dok je upitan nastup – J.Grealish (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)E.Martinez – M.Cash, E.Konsa, T.Mings, M.Targett – D.Luiz, J.McGinn – B.Traore, R.Barkley, Trezeguet – O.Watkins

TOTENHEM je u četvrtak doživeo poraz od zagrebačkog Dinama 3:0, te je eliminisan iz daljeg toka Lige Evrope, što je veliki „udarac“ za londonski klub, pogotovo jer su uoči revanša imali prednost iz prvog duela (2:0). Predhodno su pretrpeli neuspeh i u gradskom derbiju od Arsenala (2:1), te je ovo svakako veoma neugodan period za „Pevce“. Sada nakon ispadanja iz Evrope mogu u potpunosti da se posvete nastupima u Premier ligi, gde i dalje imaju šanse za neku od pozicija kojae vode u neko od evropskih takmičenja naredne sezone. Napadački potencijaln ekipe je zaista veliki, generalno nemaju problema sa postizanjem golova, ali sa druge strane veoma su „slabi i tanki“ u defanzivi, pre svega na štoperskom tandemu, gde dosta olako i jednostavno primaju pogotke, posebno kada igraju na gostovanjima. Biće oslabljeni neigranjem – E.Lamela (vezista), Son (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)H.Lloris – M.Doherty, D.Sanchez, T.Alderweireld, S.Reguillon – P.Hojbjerg, T.Ndombele – G.Bale, L.Moura, S.Bergwijn – H.Kane

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 ili 1+I&1+II / @1.70 – 0:2 (0:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 20:30 na stadionu “Villa Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje