četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 29. kolo (nedelja)

MANČESTER SITI – ARSENAL

MANČESTER SITI i ovom momentu kao trećeplasirani tim lige sa bodom zaostatka u odnosu na upravo Arsenal, ali i Liverpul. Stoga, do kraja prvenstva očekuje nas „trka u troje“ za naslov prvaka Premijer lige, te je svaki bod izuzetno bitan, a posebno međusebni dueli. Aktuelni šampion je u sjajnoj formi, jer su predhodni poraz pretrpeli još početkom decembra minule godine. Karakteristično za njih da kako se sezona bliži kraju, da oni igraju sve bolje i bolje. Popularni „Građani“ ove sezone na svom terenu nemaju nijedan poraz, te na svom stadionu veoma, veoma retko kada gube. Nema dileme da će nastojati da savladaju direktnog rivala, pripada im uloga i favorta, ali svakako ne očekuje ih nimalo lak zadatak. Van stroja su – J.Stones (defanzivac), K.Walker (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Ederson –  Lewis, Dias, Akanji, Ake – Silva, Rodri, De Bruyne – Foden, Haaland, Doku

ARSENAL je trenutno tim sa ponajboljom formom u ligi. U seriji su od osam vezanih prvenstvenih pobeda. Pritom, bili su izuzetno efikasni, jer su na spomenutim susretima postigli sjajnih 34 pogodaka! Sada im predstoji tradicionalno veoma neugodno gostovanje za njih, jer na stadionu „Etihad“ imaju osam vezanih poraza. Ipak, kako se nalaze u odličnoj formi, uz činjenicu da su i ponajbolji gosti u ligi. Stoga, londonski klub sa nikada više samopouzdanja i šansi za pozitivan ishod odlaze na gostovanje aktuelnom šampionu. Izvan sastava je – J.Timber (defanzivac), dok neizvestan nastup – Gabriel (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Raya – White, Saliba, Gabriel?, Zinchenko – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.60

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Etihad“.

 

Predlog bez analize

LIVERPUL – BRAJTON

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.55

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Anfield“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje