subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 29. kolo (ponedeljak)

EVERTON – TOTENHEM

EVERTON se u ovom momentu nalazi na 18. poziciji na tabeli (koja vodi u niži rang takmičenja) sa 26 osvojenih bodova. Stoga, kao i protekle sezone, pa tako i sada ih do poslednjeg kola očekuje velika „borba“ za opstanak u eliti. Popularne „Karamele“ od dolaska novog trenera – Šona Dajča igraju organizovanije i generalno ostvaruju bolje rezultate. Ipak, ne dolaze lako do pobeda, odnosno imaju samo jedan trijumf na poslednjih pet prvenstvenih utakmica. Razloga za optimizam svakako imaju u činjenici da su u minulog kolu „isčupali“ bod na strani protiv Čelzija, dok su pre toga na svom terenu minimalnim rezultatom savladali Brentford. Ne primaju mnogo golova (40), ali velikih problema imaju u fazi napada – samo 22 postignuta pogotka, te su trenutno najneefikasniji tim u ligi. Stoga, svoju igru prvenstveno baziraju na čvrstoj igru u defanzivi, jer objektivno gledano nemaju velikog kvaliteta u napadačkom delu tima. Svaka utakmica do kraja prvenstva je veoma bitna za njih, pogotovo na svom terenu, te će i sada nastojati da stignu do pozitivnog ishoda. Van stroja su – A.Townsend (vezista), D.Calvert-Lewin (napadač – 1 gol).

Očekivani sastav (4-5-1)J.Pickford – S.Coleman, M.Keane, J.Tarkowski, B.Godfrey – A.Iwobi, A.Onana, I.Gueye, A.Doucoure, D.McNeil – D.Gray

TOTENHEM u ovom momentu se nalazi na petom mestu na tabeli, ali bi u slučaju trijumfa napredovao dve pozicije, a upravo je plasman među TOP 4 tima lige njihov glavni cilj. Ostali su bez glavnog trenera, otkako je italijanski strateg – Antonio Konte dobio otkaz, te će ekipu do kraja sezone predvoditi pomoćnik – Kristijan Stelini. Videćemo kako će se to odrazi na same partije londonskog sastava. Popularni „Pevci“ ove sezone imaju dosta problema na gostovanjima (posebno u poslednjem periodu), te su osvojili samo jedan bod na predhodna četiri duela na strani. Sada im svakako pripada uloga protiv tima iz opasne zone, ali protiv Evertona nemaju trijumf na njegovom terenu na poslednja četiri meča, što svakako poziva na oprez. Izvan sastava su – H.Lloris (prvi golman), E.Royal (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), R.Sessegnon (defanzivac – 2 gola), B.Davies (defanzivac – 2 gola / 2. asistencije), Y.Bissouma (vezista), R.Bentancur (vezista – 5 pogodaka / 2. asistencije), dok je upitan nastup – Richarlison (napadač – 3 asistencije).

Očekivani sastav (3-4-2-1)F.Forster – C.Romero, E.Dier, C.Lenglet – P.Porro, O.Skipp, P.Hojbjerg, I.Perisic – D.Kulusevski, Son – H.Kane

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 0-1I&1+II / @1.80 – 1:1 (0:0)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Goodison Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje