nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM] Najava Premier lige – 30. kolo (nedelja)

LIVERPUL – ARSENAL

LIVERPUL se trenutno nalazi na tek osmoj poziciji na tabeli sa čak 13 bodova manje u odnosu na TOP 4 zonu (uz jednu utakmicu manje odigranu). Stoga, veoma su daleko od plasmana u Ligu Šampiona, šanse su veoma male, ali barem imaju obavezu da pokušaju da sustignu timove iz vrha. U poslednja tri prvenstvena duela osvojili su samo jedan poen, te se ne nalaze u dobroj formi. Ipak, popularni „Redsi“ na svom terenu i ove sezone su dosta dobri – devet pobeda, tri remija i samo jedan jedini poraz uz čak 34 postignuta pogotka. Pritom, pre samo mesec dana pred svojom publikom su „demolirali“ Mančester Junajted sa neverovatnih 7:0, te ih barem kod kuće ne smemo olako otpisati. Ipak, i više nego evidentan je veliki „pad“ u njihovim izdanjima u odnosu na ranije sezone, nisu više toliko agresivni, dok i defanzivno imaju mnogo problema, za razliku od minulih godina, kada to nije bio slučaj. Van stroja su – C.Ramsey (defanzivac), N.Keita (vezista), S.Bajcetic (vezista – 1 gol), dok je upitan nastup – L.Diaz (napadač – 3 gola / 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – Fabinho, J.Henderson, T.Alcantara – M.Salah, D.Nunez, D.Jota

ARSENAl je u ovom momentu lider šampionata sa pet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani, Mančester Junajted. Londonski klub se nalazi u zaista sjajnoj formi, te su u nizu od sedam uzastopnih pobeda u Premijer ligi i sa mnogo samopouzdanja odlaze na predstojeće gostovanje. Pritom, na spomenutim utakmicama postigli su čak 23 pogodaka, što je sjajan učinak u fazi napada. Ekipa prikazuje bez ikakve dvojbe odli čne partije, motivisanost je na najvećem mogućem nivou, jer su dosta blizu da nakon 19 godina pauze ponovo osvoje titulu prvaka Premijer lige. Popularne „Tobdžije“ su ponajbolji gostujući tim u ligi, odnosno jedini imaju dvocifren broj pobeda na strani. Arsenal punih 11 godina nema trijumf na Enfildu, ali sada kao nikada pre u predhodnoj deceniji imaju šanse da stave „tačku“ na ovu slabu seriju. Eventualnim osvajanjem celog „plena“ ponovo bi stekli osam bodova prednosti na samom vrhu tabele, a pobeda u novom derbi susretu bi im itekako značila za sam finiš sezone. Izvan sastava su – T.Tomiyasu (defanzivac – 1. asistencija), M.Elneny (vezista), E.Nketiah (napadač – 4 gola / 1. asistencija), dok je neizvestan nastup – W.Saliba (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Ramsdale – B.White, R.Holding, Gabriel, O.Zinchenko – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 2:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Anfield“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje