petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 30. kolo (ponedeljak)

EVERTON – KRISTAL PALAS 

EVERTON je vezao dva poraza u nizu, te je njima itekako dobro došla pauza povodom reprezentativnih utakmica. Stoga, popularne „Karamele“ u naredni duel ulaze sa velikim motivom i imperativom pobede, koja bi ih dovela na petu poziciju na tabeli, te je ovo itekako bitan duel za njih. Klub iz Liverpula ove sezone ume itekako kvalitetno da odigra protiv favorita, ali i da „podbaci“ upravo kada oni imaju takvu ulogu, pogotovo na svom terenu, gde su do sada ostvarivali veoma promenljive rezultate, a daleko bolje partije su prikazivali na gostovanjima. Ipak, ovo je utakmica u kojima su im bodovi za „izlazak“ u Evropu itekako potrebni, te treba očekivati od sastava Karla Anćelotija maksimalno ozbiljan pristup utakmici. Van stroja su – J.Pickford (golman), F.Delph (vezista), A.Doucoure (vezista), dok je upitan nastup – Bernard (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) R.Olsen – S.Coleman, Y.Mina, M.Keane, L.Digne – A.Gomes, Allan, T.Davies – J.Rodriguez, D.Calvert-Lewin, Richarlison

KRISTAL PALAS se trenutno nalazi na 12. mestu na prvenstvenoj lestivci sa do sada 37 osvojenih bodova. Londonski klub ima čak 11 poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te je opstanak praktično osiguran. Samim tim, do kraja sezone matematički im je potreban još koji bod, stoga ne treba da brinu za svoj prvoligaški status. „Orlovi“ za razliku od predhodnih sezona u aktuelnom šampionatu ne igraju tako dobro na gostovanjima, gde su pretreli 7 poraza na 14 odigranih duela uz negativnu gol razliku 16:26. Pritom, sada ih očekuje tradicionalno neugodan protivniki, kojeg nisu uspeli da savladaju na poslednjih 12 međusebnih duela. Za goste neće nastupiti – N.Ferguson (defanzivac), N.Clyne (defanzivac), M.Sakho (defanzivac), J.Tomkins (defanzivac), J.McArthur (vezista), J.McCarthy (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2)V.Guaita – J.Ward, C.Kouyate, G.Cahill, P.Van Aanholt – A.Townsend, J.Riedewald, L.Milivojevic, J.Schlupp – W.Zaha, C.Benteke

 

Glavni sudija – K.Friend

Predlog za tipovanje – 1 / @1.85 ili 1X&2+ / @1.60 – 1:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 19h na stadionu “Goodison Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje