četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM] Najava Premier lige – 30. kolo (subota)

Usled nedostatka dovoljno vremena, ovoga puta biće kraće analize od uobičajenih, ali ćemo najaviti veći broj utakmica…

MANČESTER JUNAJTED – EVERTON

Mančester Junajted je prekinuo svoj niz slabijih rezultata, otkako su na svom terenu pre nekoliko dana savladali Brentford. Time su nastavili sa izuzetno kvalitetnim partijama na svom terenu (23 duela u nizu bez poraza, od kojih su 20 pobede), te su ponovo deo TOP zone, gde i planiraju da ostanu nakon poslednjeg kola. Ipak, kako je konkurencija dosta velika, naprosto moraju da nastave sa dobrim izdanjima u kontinuitetu. Sa druge strane, Everton je samo usled bolje gol razlike trenutno izvan opasne zone, ali svakako im do kraja sezone predstoji ogromna „borba“ za opstanak u Premijer ligi. Bez poraza su na predhodna četiri duela (tri remija), ali su imali i dosta sreće, jer su i protiv Čelzija i protiv Totenhema golove postizali na samom kraju utakmica. „Karamele“ velikih problema imaju na strani, veoma slabi rezultati (grotlo bodova moraju da osvajaju pred svojom publikom), a na poslednjih pet utakmica na strani na svakoj od njim primili su po najmanje dva gola.

Mišljenje urednika: Nema dileme da su domaćini favoriti, ali će gosti nastojati da protiv još jednog velikog favorita „otkinu“ bod. Rani ermini za vikend od 13:30 neretko donesu veoma iznenađujuć ishod, te ćemo odigrati da Mančester Junajted daje dva ili viša gola, usled ne tako dobre defanzive Evertona na strani, dok je kvota i veća u odnosu na konačan ishod.

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.65 – 2:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 13:30 na stadionu „Old Trafford“.

 

FULAM – VEST HEM JUNAJTED

Fulam otkako je „osigurao“ opstanak u Premijer ligi u svojoj povratničkoj sezoni, definitivno je „pao“ u svojoj formi. Naime, u seriji su od četiri vezana poraza (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Veliki problem predstavlja i odsustvo ubedljivo najboljeg strelca ekie – A.Mitrovic (11 golova), koji je kažnjen sa osam utakmica suspenzije usled incidenta u FA Kupu. Za razliku od njih, njihov gradski rivala – Vest Hem Junajted je itekako ugrožen, te samo zbog bolje gol razlike u ovom momentu nisu u zoni ispadanja. Neosporno je da imaju kvalitet za daleko bolji plasman od trenutnog, ali jednostavnu moraju podhitno da se „probude“ i krenu sa znatno boljim izdanjim, pogotovo na gostovanjima, gde su za sada itekako podbacili“.

Mišljenje urednika: Ako bi gledali samo njihova izdanja od starta sezone, naravno da bi Fulamu dali prednost. Ipak, njihova serija poraza, nekako je pokazatelj njihove ne prevelike motivisanosti u poslednje vreme, a kada se na to nadoda i izostanak najboljeg strelca, jasno je da nije zahvalno tipovati na njih. Sa druge strane, Vest Hem Junajtedu su bodovi daleko potrebniji, imaju imperativ, te pokušaćemo sa duplom šansom na njih, odnosno da barem ne izgube ovu utakmicu, a na poslednjih osam duela protiv Fulama su upravo to uspevali, te im tradicija ide u prilog.

 

Glavni sudija – J.Gillett

Predlog za tipovanje – X2 / @1.55 – 0:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Craven Cottage“.

 

SAUTEMPTON – MANČESTER SITI

Sautempton je trenutno poslednjeplasirani tim ligi, te im mnogi predviđaju gotovo „siguran put“ u Championship. Iako ih deli samo četiri poena od tkz. „sigurne zone“ momentalno, njihove partije su daleko od ohrabrujućih. Samo dva osvojena poena iz predhodna četiri kola, premalo za ekipu koja „juri“ sve ostale ekipe. Pritom, popularni „Svetci“ su od samog starta sezone ubedljivo i najslabiji domaći tim u ligi. Sa druge strane, Mančester Siti ima osam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal, ali aktuelni prvak ima i jednu utakmicu manje odigranu. Tako da, sve je otvoreno u „šampionskoj trci“, popularni „Građani“ imaju svojih računica (uskoro na svom terenu upravo dočekuju Arsenal), ali moraju da dolaze do pobeda, nemaju nikakvih prostora za „kiks“. Sada, bi eventualnom pobedom dodatnu izvršili pritisak na Arsenal, koji u nedelju ima veoma neugodno gostovanje protiv Liverpula. Sastav Pepa Gvardiole dodatni motiv imaće u činjenici da su ove sezone iz daljeg toka Liga Kupa upravo eliminisani od Sautemptona, te će nastojati da se „osvete“.

Mišljenje urednika: Apsolutni favoriti su gosti, daleko su kvalitetniji tim, a napomenuli smo da jednostavno nemaju prostora za slab rezulat. Očekuje se sasvim izvesno njihov trijumf uz nekoliko postignutih golova, jer su trenutno najefikasniji tim u Premijer ligi.

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.45 – 1:4

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „St. Mary’s“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje