petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 33. kolo (sreda)

NOTINGEM FOREST – BRAJTON

NOTINGEM FOREST se tretnutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, ali imaju samo jedan bod manje u odnosu na prvi tim „iznad crte“, te će se do kraja sezone svakako boriti da opstanu u Premijer ligi u svojoj debitanskoj sezoni. U poslednjem vreme dosta su „pali“ u svojoj formi, jer su u seriji od četiri poraza u nizu, odnosno nemaju trijumf na predhodnih 11 prvenstvenih utakmica. Stoga, moraju naprosto što pre da se „trgnu“ i da krenu da osvajaju preko potrebne bodove, počevši već od predstojećeg duela. Pozitivan aspekt jesto to, da barem gotovo redovno postižu golove, te su u minulom kolu na gostovanju protiv Liverpula postigli dva gola. Pritom, na svom terenu su stigli do pogotka na 13 od predhodnih 14 utakmica u Premijer ligi. Pripada im podređena uloga zbog veoma slabe forme u kojoj se nalaze, ali jednostvano domaćini nemaju mnogo izbora, te moraju „da idu“ po bodove spasa i pozitivan ishod. Van stroja su – D.Henderson (golman), W.Boly (defanzivac – 1. asistencija), G.Biancone (defanzivac), S.Aurier (defanzivac – 1 gol), S.McKenna (defanzivac), O.Richards (defanzivac), C.Kouyate (vezista – 1 gol), R.Yates (vezista – 2. asistencije), C.Wood (napadač – 1 gol), dok su upitni nastupi – G.Scarpa (vezista), J.Colback (vezista).

Očekivan sastav (3-4-2-1) – K.Navas – Felipe, J.Worral, M.Niakhate – N.Williams, R.Freuler, O.Mangala, R.Lod – M.Gibbs-White, B.Johnson – T.Awoniyi

BRAJTON u ovom momentu se nalazi na osmoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 49 osvojenih bodova, te su u konkurenciji za plasman u Ligu Evrope naredne sezone. U naredni duel ulaze zasigurno pomalo umorni, jer su u nedelju igrali polufinala FA Kupa, kada su posle penala eliminisani od strane Mančester Junajteda. Popularni „Galebovi“ od starta sezone igraju na visokom nivou, kako na svom terenu, tako i na strani. Ipak, na gostovanjima nisu preterano „čvrsti“ u fazi odbrane, jer su na 15 odigranih utakmica primili 23 pogodaka. Sada im svakako pripada uloga favorita, ali videćemo kako će se spomenuta dosta naporna utakmica u FA Kupu pre nekoliko dana odraziti na njihov nastup. Izvan sastava su – T.Lamptey (defanzivac), A.Lallana (vezista – 2 gola / 1. asistencija), J.Sarmiento (vezista – 1. asistencija), E.Ferguson (napadač – 4 gola / 2. asistencije), dok je upitan nastup – D.Welbeck (napadač – 4 gola / 2. asistencije).

Očekivan sastav (4-2-3-1) – D.Raya – P.Gross, A.Webster, L.Dunk, P.Estupinan – M.Caicedo, A.Mac Allister – S.March, J.Enciso, K.Mitoma – D.Welbeck?

 

Glavni sudija – J.Gillett

Predlog za tipovanje – D1+ / @1.75 – 3:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „City Ground“.

 

MANČESTER SITI – ARSENAL

MANČESTER SITI je trenutno na drugoj poziciji na tabeli sa pet poena zaostatka u odnosu na narednog rivala, ali i dve utakmice manje odigrane. Ekipa se nalazi u zaista fenomenalnoj formi, predhodni poraz pretrpeli su početkom februara, a od tada imaju 16 vezanih utakmica bez neuspeha (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Isto tako u seriji su od šest vezanih pobeda u Premijer ligi. Plasirali su se u finale FA Kupa, polufinale Lige Šampiona, te u ovom momentu igraju i svoj ponajbolji fudbal od starta sezone. Sada bi u slu čaju trijumfa praktično odbranu titulu prvaka imali u „svojim rukama“, a nema dileme da su itekako motivisani da to i učine. „Građani“ su ubedljivo ponajbolji domaćini u ligi – 13 pobeda nakon 15 odigranih utakmica uz neverovatnih čak 50 postignutih golova! Za mnogo ovo je „utakmica sezone“ u Premijer ligi, ulog je titula šampiona, ali uprkos velikoj važnosti, uloga favorita zasigurno ide na stranu tima Pepa Gvardiole. Van stroja su – B.Mendy (defanzivac), N.Ake (defanzivac).

Očekivan sastav (3-2-4-1) – Ederson – M.Akanji, R.Dias, A.Laporte – J.Stones, Rodri – R.Mahrez, B.Silva, K.De Bruyne, J.Grealish – E.Haaland

ARSENAL je imao „sve u svojim rukama“, ali onda tri utakmice zaredom u kojima su remizirali. Prvenstveno, problem evidentan postoji u fazi odbrane, zbog koje i nisu uspeli da savladaju Liverpul, Vest Hem Junajted i Sautempton u minula tri kola. Ofanzivno su zaista veoma dobri, ali defanziva je potpuno podbacila u poslednje vreme i deluje veoma nesigurno. Deluje da ova mlada ekipa posustaje u ključnom delu sezone, te je naredni duel ujedno i ogroman „test“ za sve njih. Važnost utakmice je zaista ogromna, a pitanje je kako će se tome prilagoditi, odnosno da li će podleći pritisku koji zasigurno postoji u njihovim redovima, pogotovo nakon serije „kikseva“. Pritom, Arsenal u poslednje vreme naprosto „ne ume“ da igra protiv narednog rivala, jer su u seriji od sedam uzastopnih poraza u međusebnim duelima, što stvara dodatan pritisak na londonsku ekipu. Za „Tobdžije“ je ovo susret u kojem praktično sebi ne smeju da dozvole poraz, jer bi u suprotnom trofej šampiona Premijer lige ostavili „na tacni“ aktuelnom prvaku. Izvan sastava su – T.Tomiyasu (defanzivac – 1. asistencija), W.Saliba (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), M.Elneny (vezista), dok je upitan nastup – G.Xhaka (vezista – 5 pogodaka / 5 asistencija).

Očekivan sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – B.White, R.Holding, Gabriel, O.Zinchenko – T.Partey, G.Xhaka? – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.90 ili 3+ / @1.60 – 4:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21 na stadionu „Etihad“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje