nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 33. kolo (utorak)

ASTON VILA – FULAM

ASTON VILA se nalazi u zaista sjajnoj formi i seriji rezultata, jer su bez poraza na predhodnih devet prvenstvenih utakmica od kojih su čak sedam trijumfi. To dovoljno govori o kvalitetu njihovih izdanja, a i kompletna ekipa igra sa mnogo više samopouzdanja od dolaska novog trenera, Unaja Emerija. Od tima iz donjeg dela tabele, dospeli su u poziciju da mogu da se „bore“ za izlazak u Evropu naredne sezone, jer u ovom momentu imaju samo dva poena manje od pozicije koja vodi u Ligu Evrope, te imaju razloga za „borbu“ do kraja prvenstva. Na svom terenu su u seriji od četiri uzastopne pobede, a pritom su i dosta efikasni, jer su na tim utakmicama postigli čak devet pogodaka. Ekipa je u pozitivnom momentumu, prikazuju izuzetno kvalitetna izdanja, te im i sada svakako pripada uloga favorita, a dodatni motiv imaće u nastojanju da se „osvete“ za ubedljiv poraz u prvom delu sezone od narednog rivala u Londonu (3:0). Izvan sastava su – J.Steer (golman), M.Cash (defanzivac – 1. asistencija), B.Kamara (vezista – 1. asistencija), dok su upitni nastupi – P.Coutinho (vezista – 1 gol), L.Bailey (napadač – 4 gola / 3 asistencije).

Očekivani sastav (4-3-3)E.Martinez – A.Young, E.Konsa, T.Mings, L.Digne – D.Luiz, J.McGinn, J.Ramsey – E.Buendia, O.Watkins, B.Traore

FULAM je prekinuo svoju seriju poraza, otkako su trijumfovali nad ekipama Evertona i Lids Junajteda. Oni su svoj primarni cilj u povratničkoj sezoni u Premijer ligi uveliko ostvarili, odnosno obezbedili su opstanak u ligi. Stoga, do samog kraja sezone mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog imperativa i motiva. Londonski tim u poslednje vreme ima dosta problema u fazi odbrane, jer su primili čak 14 pogodaka na predhodnih sedam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Van stroja su – L.Kurzawa (defanzivac), A.Mitrovic (napadač – 11 golova / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – K.Tete, T.Adarabioyo, T.Ream, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – H.Wilson, A.Pereira, Willian – D.James

 

Glavni sudija – T.Bramall

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.85 – 1:0

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „Villa Park“.

 

Predlog bez analize

VULVERHEMPTON – KRISTAL PALAS

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – 1X&0-3 / @1.70 ili Winner 1 / @1.65 – 2:0

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:30 na stadionu „Molineux“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje