ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 34. kolo (nedelja)

FULAM – MANČESTER SITI

FULAM igra dosta promenljivo u poslednje vreme, smenjuju se porazi i pobede, te nisu na nivou igara kao iz prvog dela sezone. To je svakako bilo i realno očekivati, jer su oni svoj primarni cilj u povratničkoj sezoni u Premijer ligi uveliko ostvarili, odnosno obezbedili su opstanak u ligi. Stoga, do samog kraja sezone mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog imperativa i motiva. Londonski tim u poslednje vreme ima dosta problema u fazi odbrane, jer su primili čak 15 pogodaka na predhodnih osam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Van stroja su – L.Kurzawa (defanzivac), A.Mitrovic (napadač – 11 golova / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe), dok su upitni nastupi – H.Wilson (vezista – 2 gola), Willian (napadač – 3 gola / 3 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – B.Leno – K.Tete, T.Adarabioyo, T.Ream, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – H.Wilson?, A.Pereira, D.James – C.Vinicius

MANČESTER SITI je pre nekoliko dana pokazao da je ponajbolji tim na Ostrvu, jer su u direktnom duelu na svom terenu dosta uverljivo savladali Arsenal (4:1). Tako, pred sam kraj sezone imaju sjajnu priliku da odbrane naslov prvaka Engleske. Ukoliko bi sada stigli do pobede, preuzeli bi lidersku poziciju na tabeli upravo od londonskog tima, a pritom imali bi i jednu utakmicu manje odigranu. Stoga, sa imperativom trijumfa odlaze na gostovanje u London, gde su zaista ogromni favoriti protiv ekipe koju su pobedili na predhodnih čak 13 međusebnih duela! Ekipa se nalazi u zaista fenomenalnoj formi, igraju sa mnogo samopouzdanja, predhodni poraz pretrpeli su početkom februara, a od tada imaju 17 vezanih utakmica bez neuspeha (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Isto tako u seriji su od sedam vezanih pobeda u Premijer ligi. Plasirali su se u finale FA Kupa, polufinale Lige Šampiona, te u ovom momentu igraju i svoj ponajbolji fudbal od starta sezone. Ubedljivo su i najefikasniji tim u ligi sa do sada 82 postignuta gola, te bi zaista sve osim njihove sigurne pobede, predstavljalo ogromno iznenađenje. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), N.Ake (defanzivac).

Očekivan sastav (3-2-4-1) – Ederson – M.Akanji, R.Dias, A.Laporte – J.Stones, Rodri – R.Mahrez, I.Gundogan, K.De Bruyne, J.Grealish – E.Haaland

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.45 – 1:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Craven Cottage“ u Londonu.

 

Predlog bez analize

LIVERPUL – TOTENHEM

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 1&D2+  / @1.75 – 4:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Anfield“.

 

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

 


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje