subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 34. kolo (petak)

SAUTEMPTON – LESTER SITI

SAUTEMPTON se trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli sa do sada 36 osvojenih bodova. Popularni „Svetci“ u ovom trenutku imaju čak devet poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, stoga opstanak u ligi ne bi smeo da bude doveden u pitanje. Veoma slabo igraju u poslednje vreme u Premier ligi, jer su pretrpeli četiri poraza na predhodnih pet duela. Glavni problem je defanziva, te sa 58 primljenih golova do ovog kola, druga su „najporoznija“ odbrana engleskog šampionata. Sada igraju protiv ekipe, koja ih je ove sezone već dva puta porazila (prvenstveni duel i susret u FA Kupu). Van stroja su – R.Bertrand (defanzivac), W.Smallbone (vezista), O.Romeu (vezista), M.Obafemi (napadač), D.Ings (napadač – 10 golova / najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-4-2) A.McCarthy – K.Walker-Peters, J.Bednarek, J.Vestergaard, M.Salisu – S.Armstrong, I.Diallo, J.Ward-Prowse, N.Redmond – T.Walcott, C.Adams

LESTER SITI u ovo kolo ulazi nakon tri vezana trijumfa (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), što im je svakako donelo novu dozu samopouzdanja pred samu završnicu šampionata. Popularne “Lisice” se trenutno zauzimaju trećoj poziciji na prvenstvenoj, a ukoliko bi osvojili ceo “plen” iz predstojećeg susreta, stigli bi do 10 bodova prednosti u odnosu na petoplasirani, Vest Hem Junajted. Stoga, bitna utakmica za domaći sastav koji ima za cilj plasman među TOP 4 Premier lige i samim tim učešće u Ligi Šampiona naredne sezone. Do kraja prvenstva ih očekuju nekoliko veoma teških mečeva protiv – Mančester Junajteda, Čelzija, Totenhema, te je ova utakmica zaista idealna prilika za Lester Siti da osvoji možda i ključne bodove. Ove sezone posebno sjajnu igraju na strani, te su prema broju osvojenih poena, trenutno treći najbolji gostujući tim na Ostrvu. Za goste neće nastupiti – J.Justin (defanzivac), H.Barnes (vezista), dok je upitan nastup – W.Morgan (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – K.Schmeichel – W.Fofana, J.Evans, C.Soyuncu – R.Pereira, W.Ndidi, Y.Tielemans, T.Castagne – J.Maddison – K.Iheanacho, J.Vardy

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.60 – 1:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu “St. Mary’s”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje