ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 34. kolo (utorak)

ARSENAL – ČELZI

ARSENAL je do pre meseca dana imao „sve u svojim rukama“, ali usledio je pad u igri i rezultatima u ključnom delu sezone. Imali su tri vezana remija (u dva navrata ispustili prednost od dva gola razlike), dok su u proteklom kolu u direktnom „dvoboju“ protiv Mančester Sitija pretpreli dosta ubedljiv poraz (4:1). Time, ostali su bez liderske pozicije na tabeli koju su upravo preuzeli „Građani“ sa bodom prednosti i jednom utakmicom manje odigranom. Stoga, više se „ne pitaju“ samo oni, ali za londonski klub i dalje svakako da postoji nada da mogu do titule prvaka Premijer lige nakon 19 godina pauze. Ipak, za tako nešto moraju što pre da se vrate „na put“ pobeda, počevšvi upravo od narednog duela. Londonski klub nema problema sa realizacijom u fazi napada, drugi su najefikasniji tim u ligi sa 78 datih golova, ali defanzivac je potpuno „podbacila“ u poslednje vreme, što je i glavni razlog slabijih rezultata. Tokom ove sezone pred svojom publikom prikazuju izuzetno dobre partije – 12 trijumfa na 16 odigranih utakmica uz čak 45 postignutih golova. Ekipa jeste uzdramana nakon serije slabih rezultata, ali jednostavno moraju da se „trgnu“ i da nastave svoju „borbu“ za titulu šampiona Engleske do samog kraja sezone. Izvan sastava su – T.Tomiyasu (defanzivac – 1. asistencija), W.Saliba (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), M.Elneny (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) –  A.Ramsdale – B.White, R.Holding, Gabriel, O.Zinchenko – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

ČELZI se nalazi na tek 12. poziciji na tabeli, što apsolutno ne zadovoljava njihove ambicije. Svi u klubu, od vlasnika, pa sve do igrača sasvim izvesno jedva čekaju da se završi za njih ova „košmarna“ sezona. Frenk Lampard je imenovan kao privremeni trener do kraja šampionata, a od njegovog dolaska ekipa igra i znatno slabije, nema apsolutno nikakvog napretka u igri. U seriji su od pet vezanih poraza, odnosno nemaju pobedu na poslednjih osam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Londonski klub ima zaista ogromnih problema sa postizanjem golova, jer su dali samo jedan jedini pogodak na minulih sedam mečeva! Pritom, njihove same partije na terenu su zaista loše, a deluje da i sam Lampard itekako „luta“ sa formacijom i izborom startne postave iz utakmice u utakmicu. Stoga, popularni „Plavci“ čini se nikad u lošijoj situaciji i potpuno van svakog ritma odlaze na gostovanje velikom gradskom rivalu, od kojeg su i izgubili u prvom odigranom duelu tekuće sezone na svom stadionu. Biće oslabljeni neigranjem – M.Bettinelli (golman), R.James (defanzivac – 1 gol / 1. asistencija), M.Cucurella (defanzivac – 2. asistencije), K.Koulibaly (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), M.Mount (vezista – 3 gola / 2. asistencije), A.Broja (napadač – 1 gol), dok je upitan nastup – K.Havertz (napadač – 7 golova / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-3-3) – K.Arrizabalaga – C.Azpilicueta, T.Silva, W.Fofana, B.Chilwell – N.Kante, E.Fernandez, C.Gallagher – J.Felix, R.Sterling, M.Mudryk

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.70 ili 1+I&1+II / @1.70 – 3:1 (3:0)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu „Emirates“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje