nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 36. kolo (ponedeljak)

LESTER SITI – LIVERPUL

LESTER SITI u ovom momentu zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa dva poena manje u odnosu na „sigurnu zonu“, ali i utakmicom manje u odnosu na ostale rivale. Stoga, eventualnim trijumfom ovoga puta napustili bi zonu ispadanja uoči poslednja dva meča u sezoni. Samim tim, sa velikim motivom ulaze u naredni duel, gde su im bodovi itekako potrebni, imajući u vidu da ih u predstojećem kolu očekuje veoma teško gostovanje protiv Njukasla. Ipak, ni sada nemaju nimalo lak „zadatak“, naprotiv, jer im u goste dolazi veoma kvalitetan tim u vidu Liverpula. Situacija za popularne „Lisice“ je daleko od idealne, ali naprosto u poslednja tri duela moraju da pruže svoj maksimum, kako bi izbegli ispadanje iz elitnog ranga takmičenja. I dok nemaju problema sa postizanjem golova (najefikasniji su tim u drugoj polovini tabele), dali su po najmanje gol na predhodnih pet prvenstvenih utakmica, sa druge strane u fazi odbrane je potpuno drugačije stanje. Naime, zaista olako primaju golove, defanziva je veoma „porozna“, u minulom kolu protiv Fulama primili su čak pet pogodaka, odnosno 12 na poslednjih pet duela u Premijer ligi. Sada im svakako pripada uloga autsajdera, ali jednostavno pred svojim fanovima imaju „obavezu“ da daju sve od sebe i pokušaju da „sruše“ favorita i tako osvoje u ovom trenutnu potencijalno „zlata vredne bodove“ za njih. Izvan sastava su – J.Justin (defanzivac), R.Bertrand (defanzivac), J.Vestergaard (defanzivac), K.Iheanacho (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) D.Iversen – R.Pereira, W.Faes, C.Soyuncu, T.Castagne – W.Ndidi, B.Soumare – Tete, J.Maddison, H.Barnes – J.Vardy

LIVERPUL se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 62 osvojena poena. Na tri kola pre kraja imaju četiri poena zaostatka u odnosu na Njukasl i Mančester Junajted, te je i dalje postoji šansa za TOP 4 zonu. Za tako nešto neophodne su im pobede i da čekaju potencijalne slabe rezultate spomenuta dva kluba. Popularni „Redsi“ su uz Mančester Siti trenutno tim sa ponajboljom formom u ligi, jer su u seriji od šest vezanih trijumfa, odnosno nemaju poraz na poslednjih osam utakmica u Premijer ligi. Evidentan je njihov uspon u igri i rezultatima u samom finišu sezone. Iako su u predhodnom periodu „popravili“ svoja izdanja na strani, gledajući od samog starta prvenstva upravo na gostovanjima su se dosta „mučili“ – pet pobeda, četiri remija i čak osam poraza uz negativnu gol razliku 22:26, što je za njihove standarde izuzetno slab učinak. Ipak, kako se nalaze u odličnoj formi i bodovi su im potrebni za potencijalan plasman u Ligu Šampiona, svakako im pripada uloga favorita ovoga puta. Van stroja su – C.Ramsey (defanzivac), S.Bajcetic (vezista), N.Keita (vezista), T.Alcantara (vezista), R.Firmino (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – Fabinho, C.Jones, J.Henderson – M.Salah, C.Gakpo, L.Diaz

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – 1+I&3+ / @1.60 – 0:3 (0:2)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „King Power“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje