utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 36. kolo (utorak)

MANČESTER JUNAJTED – LESTER SITI

MANČESTER JUNAJTED u ovo kolo ulazi kao drugolasirani tim Premier lige, oni su obezbedili TOP 4 i samim tim plasman u Ligu Šampiona, a najverovatnije sezonu će okončati kao viceprvaci. Igraju veoma dobro, te su poslednji prvenstveni poraz pretrpeli još krajem januara. Pritom, znatno su popravili izdanja na domaćem terenu, gde su u seriji od četiri vezana trijumfa. „Crveni Đavoli“ defaznivno imaju svojih problema, nekada dosta jednostavno primaju golove, ali su sa druge strane itekako „ubojiti“ u fazi napada, te sa 67 datih pogodaka drugi su najefikasniji tim u ligi. Van stroja su – P.Jones (defanzivac), D.James (vezista), A.Martial (napadač), dok je upitan nastup – H.Maguire (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)D.De Gea – A.Telles, V.Lindelof, E.Bailly, A.Wan-Bissaka – N.Matic, Fred – J.Mata, B.Fernandes, M.Rashford – M.Greenwood

LESTER SITI je u predhodnom kolu na svom terenu pretrpeo dosta neočekivan poraz od Njukasla (2:4), čime su dosta zakomplikovali svoju situaciju. Naime, nalaze se na četvrtoj poziciji na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na Vest Hem Junajted, te šest od Liverpula (koji ima utakmicu manje odigranu), te i dalje sve zavisi od njih samih. Ipak, do kraja sezone imaju „paklen“ raspored, jer nakon Mančester Junajteda, sledi im finale FA Kupa protiv Čelzija, a zatim i ligaški duel sa „Plavcima“, dok u poslednjem kolu se sastaju sa Totenhemom. Stoga, popularne „Lisice“ moraju na maksimalnom nivou da odigraju naredne utakmice, kako bi sezonu okončali uspešno. Slično kao i njihov predstojeći rival defanzivno ne stoje na zavidnom nivou, ali su treći najefikasniji tim u Premier ligi sa 63 postignutih pogodaka. Pritom, ove sezone dosta bolje partije i rezultate ostvaruju kao gosti, jer na strani imaju skor od – 10 pobeda, pet remija i samo dva poraza uz pozitivnu gol razliku 31:17. Za goste neće nastupiti – W.Morgan (defanzivac),  J.Justin (defanzivac), H.Barnes (vezista), dok je neizvestan nastup – J.Evans.

Očekivani sastav (3-4-1-2) – K.Schmeichel – W.Fofana, J.Evans?, C.Soyuncu – R.Pereira, W.Ndidi, Y.Tielemans, T.Castagne – J.Maddison – K.Iheanacho, J.Vardy

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 – 1:2

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 19h na stadionu “Old Trafford”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje