ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 8. kolo (petak)

NOTINGEM FOREST – FULAM

NOTINGEM FOREST se nakon šest odigranih utakmica nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa svega četiri sakupljena poena. Pritom, na poslednja četiri duela osvojili su samo bod, odnosno u seriji su od tri vezana poraza. Stoga, u narednu utakmicu ulaze sa velikim motivom da tu slabu seriju prekinu i da svakako stignu do bodova. Popularni „Šumari“ su pokazali da imaju mnogo slabosti u fazi odbrane, jer su do sada primili čak 14 pogodaka, te su trenutno defanzivno treći najslabiji tim u prvenstvu. Nema dileme da će se novajlija u ligi boriti da održi svoj status premierligaša, stoga su utakmice na domaćem terenu protiv direktnih konkurenata od najveće važnosti za njih, gde je pozitivan ishod zaista imperativ. Predhodnu utakmicu odigrali su pre skoro dve nedelje, te su dosta odmorni i spremni dočekuju predstojeći meč. Izvan sastava su – O.Richards (defanzivac), M.Niakhate (defanzivac), O.Mangala (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – D.Henderson – J.Worrall, S.Cook, S.McKenna – N.Williams, R.Yates, C.Kouyate, R.Lodi – M.Gibbs-White – T.Awoniyi, B.Johnson

FULAM je kao povratnik u elitni rang engleskog fudbala, na veoma dobar način započeo novu sezonu. Londonski klub u ovom momentu zauzima 10. poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova na svom kontu. Za sada igraju veoma otvoren stil fudbala, u čemu svedoči njihova trenutna gol razlika 9:9 (u proseku na njihovim duelima vidimo tačno tri gola po meču). Svakako u ofanzivnom delu se prvenstveno ističe srpski reprezentativac – Aleksandar Mitrović koji je sa šest postignutih golova drugi na listi najboljih strelaca Premier lige i nalazi se u odličnoj formi. Za sada osvojili su samo jedan bod na gostovanjima (ali su imali veoma težak raspored – Vulverhempton, Arsenal, Totenhem), te sada protiv tima kojeg dobro poznaju iz njihovih „dvoboja“ u Championship-u, svakako da imaju svoje ambicije i šanse da dođu do pozitivnog rezultata. Van stroja su – H.Wilson (vezista), M.Solomon (napadač), dok je upitan nastup – A.Robinson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) B.Leno – K.Tete, T.Adarabioyo, T.Ream, K.Mbabu – H.Reed, J.Palhinha – N.Kebano, A.Pereira, B.Cordova-Reid – A.Mitrovic

 

Glavni sudija – J.Gillett

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 2:3

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „City Ground“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje