subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (četvrtak)

LIVERPUL – LESTER SITI

LIVERPUL trenutno zauzima drugu poziciji na tabeli sa 12 poena zaostatka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, ali imaju i dve utakmice manje odigrane. Stoga, u redovima „Redsa“ više nema prostora za „kikseve“, odnosno neophodne su pobede u kontinuitetu kako bi do kraja sezone ostali u „trci“ za naslov prvaka Premier lige. Nakon serije slabih rezultata, ostvarili su dve sigurne pobede u susretima protiv Brentforda i Kristal Palasa u minula dva kola. Liverpul je u ovom momentu najefikasniji tim u ligi sa 58 postignutih golova, odnosno u proseku 2.63 po meču. Ove sezone na svom terenu prikazuju zaista kvalitetne partije – sedam trijumfa (trenutno u seriji od pet u nizu), tri remija i bez ijednog poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 25:6. Domaćini ovoga puta imaju dodatni motiv da se „osvete“ gostima za dosta neočekivan poraz u prvoj odigranoj utakmici u aktuelnom prvenstvu. Van stroja je – S.Mane (napadač), dok je upitan nastup – D.Origi (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, V.Van Dijk, A.Robertson – C.Jones, Fabinho, T.Alcantara – D.Jota, R.Firmino, L.Diaz

LESTER SITI ove sezone igra daleko ispod očekivanog nivoa, te se trenutno nalaze na tek 12. mestu na prvenstvenoj lestvici (ali imaju i dosta odloženih utakmica koje tek treba da odigraju u narednom periodu). I dok ofanzivno „stoje“ dosta solidno sa 34 datih golova, dosta problema imaju u fazi defanzive koja je do sada „kapitulirala“ u 37 navrata. Pritom, pre nekoliko dana „Lisice“ su u okviru FA Kupa pretrpeli pravi debakl na gostovanju protiv drugoligaša, Notingem Foresta (4:1), te u ne tako dobrom raspoloženju odlaze na jednog od najtežih gostovanja u šampionatu. Na strani posebno prikazuju slabe partije, samo dve pobede na devet odigranih utakmica do sada, dok su na poslednjoj prvenstvenoj utakmici na gostovanju u Premier ligi primili čak šest golova od Mančester Sitija. Izvan sastava su – W.Fofana (defanzivac), R.Bertrand (defanzivac), T.Castagne (defanzivac), J.Evans (defanzivac), J.Vardy (napadač), dok je neizvestan nastup – N.Mendy (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) K.Schmeichel – J.Justin, D.Amartey, W.Ndidi, L.Thomas – B.Soumare, H.Dewsbury-Hall – M.Albrighton, J.Maddison, A.Lookman – P.Daka

 

Glavni sudijaC.Kavanagh

Predlog za tipovanje – D1+I&D2+ / @1.55 – 2:0 (1:0)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „Anfield“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje