petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (četvrtak)

BARNLI – SAUTEMPTON

BARNLI se trenutno nalazi na 18. poziciji na tabeli (u zoni ispadanja) sa 25 osvojenih bodova na svom kontu. Do kraja sezone su im preostale još sedam utakmica, te nema dileme da im predstoji izuzetno velika borba za opstanak u elitnom rangu, imajući u vidu da za „sigurnom zonom“ zaostaju četiri poena. Nakon skoro 10 godina – Šon Dajč više nije šef stručnog štaba, usled otkaza kojeg je nedavno dobio od strane uprave kluba. Taj potez je zaista dosta iznenadio javnost na Ostrvu, jer je spomenuti Dajč i uveo popularne „Klaretse“ u Premier ligu i godinama unazad ih i održavao u društvu premierligaša. Ipak, pred Barnlijem je sada „nova era“, koja je počela sasvim solidno, jer su uspeli da remiziraju na strani protiv Vest Hem Junajteda (da nisu promašili jedanaesterac možda bi odneli i sva tri boda). Za domaćine je ovo izuzetno bitan duel, pogotovo kako igraju pred svojom publikom, te je pozitivan ishod ovoga puta veliki imperativ za njih. Van stroja su – B.Mee (defanzivac), A.Westwood (vezista), J.Gudmundsson (vezista), dok je neizvestan nastup – E.Pieters (defanzivac).

Očekivani sastav (4-4-2) – N.Pope – C.Roberts, N.Collins, J.Tarkowski, N.Taylor – D.McNeil, J.Cork, J.Brownhill, M.Cornet – J.Rodriguez, W.Weghorst

SAUTEMPTON je vikenda za nama uspeo da prekine svoju lošu seriju rezultata, jer su na svom terenu savladali favorizovani Arsenal (1:0). Predhodno, osvojili su samo jedan poen iz pet odigranih kola, a posebno se izdvaja nedavni debakl kod kuće od Čelzija (0:6). „Svetci“ su sasvim izvesno obezbedili opstanak u Premier ligi, te do kraja šampionata mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog pritiska. Dosta problema imaju u fazi defanzive (posebno izraženo u poslednjih dva meseca), a na gostovanjim u proseku primaju 2.13 golova po meču. Biće oslabljeni neigranjem – A.McCarthy (prvi golman).

Očekivani sastav (4-4-2) – F.Forster – K.Walker-Peters, M.Salisu, J.Bednarek, R.Perraud – S.Armstrong, O.Romeu, J.Ward-Prowse, M.Elyounoussi – A.Broja, C.Adams

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1X / @1.50 ili Winner 1 / @1.90 – 2:0

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „Turf Moor“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje