subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (nedelja)

TOTENHEM – LESTER SITI

TOTENHEM je nakon dva slaba rezultata (poraz od Brajtona, a zatim i remi u susretu protiv Brentforda), sebi umnogome zakomplikovao situaciju u „borbi“ za četvrtu poziciju na tabeli koja donosi plasman u Ligu Šampiona. U ovom momentu imaju dva poena manje u odnosu na gradskog rivala – Arsenal, sa kojim će upravo odlučivati koji tim dolazi do mesta među TOP 4, a ko mora da se zadovolji Ligom Evrope. Stoga, na pet kola pre kraja šampionata, svaka utakmica je od ogromnog značaja i nema nikakvog prostora za novi „kiks“. Londonski klub se do pre spomenuta dva duela sa Brajtonom i Brentfordom, nalazio u zaista sjajnoj formi, bili su u seriji od četiri uzastopna trijumfa na kojima su postigli čak 16 pogodaka. „Pevci“ sada moraju da povrate nivo svoje igre iz tog perioda, kako bi na kraju uspeli da ostvare zacrtani cilj. Sada im pripada uloga favorita i pred svojim fanovima imaju „obavezu“ da napokon prikažu kvalitetnu partiju i osvoje preko potrebne bodove iz ovog meča, koji su im apsolutni imperativ (posebno imajući u vidu da im u idućem kolu predstoji gostovanje protiv Liverpula). Van stroja su – M.Doherty (defanzivac), J.Tanganga (defanzivac), S.Regulion (defanzivac), O.Skipp (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3)H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – E.Royal, P.Hojbjerg, R.Bentancur, R.Sessegnon – D.Kulusevski, H.Kane, Son

LESTER SITI se trenutno nalazi na sredini prvenstvene lestvice, te do kraja sezone u Premier ligi mogu da odigraju bez prevelikog rezultatskog pritiska, jer su pozicije koja „vode“ u Evropu nedostižne. Sasvim izvesno, njihov fokus biće usmeren ka revanš utakmici polufinala Lige Konferencija protiv italijanske Rome. Prvi duel odigrali su upravo u četvrtak veče (na gostovanje u Rim odlaze sa aktivnim rezultatom 1:1), te zasigurno pomalo umorni gostuju u Londonu ovog vikenda. Popularne „Lisice“ u tekućem šampionatu dosta slabo igraju na strani, jer su prema broju osvojenih bodova – četvrti najslabiji gostujući tim u ligi. U aktuelnom prvenstvu definitivno nisu na nivou izdanja iz predhodnih sezona, a pogotovo „propusno“ deluje njihova igra u fazi odbrane. Izvan sastava su – R.Bertrand (defanzivac), W.Ndidi (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) K.Schmeichel – J.Justin, C.Soyuncu, D.Amartey, L.Thomas – Y.Tielemans, B.Soumare – M.Albrighton, J.Maddison, H.Barnes – K.Iheanacho

 

Glavni sudija – J.Moss

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.70 – 3:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje